Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő a 27 éves Árpád hídi áldozat !Anyukája most üzent a gyilkosnak :
Mindenegyben Blog - 2023. július 06. (csütörtök), 09:33

Ő a 27 éves Árpád hídi áldozat !Anyukája most üzent a gyilkosnak :"Te nyomorult..... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 06

„Elvette a legdrágább kincsünket!” – Szívszaggató szavakkal búcsúzik a hídon elütött biciklis anyukája

A Mercedes áttörte a korlátot, eltaposta Benjámint, majd egy BMW-be rohant / Fotó: MB OKF A Mercedes áttörte a korlátot, elgázolta Benjámint, majd egy BMW-be rohant

Olyan nagy erővel gázolta el az Árpád hídon balesetező autós a járdán tekerő biciklist, hogy leszakadtak a férfi végtagjai 

Hirdetés
[ ]

Megrendítő sorokkal emlékezik meg az anyja arról a fiúról, akit az Árpád hídon halálra gázolt egy szalagkorlátot áttörő Mercedes hétvégén. Benjámin szabályszerűen közlekedett a biciklisávon, amikor a megvadult tuningautó elcsapta őt.

„Az én majdnem 27 éves fiamat ölte meg ez a nyomorult. Egy szerető, összetartó, dolgos család vagyunk. Elvette a legdrágább kincsünket, mert ő gyorsulni akart. Csak épp vezetni nem tud” ” – írta a közösségi oldalán a gyászoló nő.

Benjámin szüleihez sikerült eljutnunk telefonon, de a család azt üzente, az anya fájdalmában most nem tud szólni a történtekről.

A fiatalembernek szép jövője volt: három nyelven tudott, 3D-modellezőként dolgozott, videójátékokhoz és filmekhez tervezte kültéri és beltéri helyszíneket.

A Mercedes vezetője, B. Dávid, aki autókereskedést működtet, a sportautók rajongója, gyakran indul gyorsulási versenyeken: a neve többek között a tököli gyorsulási versenyek nevezési listáin is szerepel. Tapasztalt pilóta volt, tehát nem lehet arról szó, hogy nem ismerte volna az autója képességeit. A jármű igazi kultikus darabnak számít az ilyen megmérettetések szerelmesei között: a Mercedes E63 AMG S 713 lóerős, 300 km/órás végsebességű. Ennyire durva baleset már rég nem volt Budapesten: semmi sem maradt az autóból, ami halálra taposta egy kerékpárost az Árpád hídon – fotók Ennyire durva baleset már rég nem volt Budapesten

Hirdetés

 Az ütközésben összeroncsolódott egyik gépkocsi az Árpád hídon 2023. július 1-jén.Kép: MTI Fotó, Mihádák ZoltánEgy életet oltott ki a száguldó gyilkos. I. Benjámin, aki mosolygós és kedves volt, most csak emlék maradt. Sokan gyászolják a fiatal álmokkal teli srácot, aki külföldön akart dolgozni és családot alapítani. „Ezt az autós miatt nem élheti meg. Szívszorító ez a tragédia” – mondta egyik ismerőse.

Imádta a testvéreit

 A fiatal férfi családja és két lánytestvére is nagyon szerette őt, és ő is őket. Most azonban örökre elvesztették őt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés