Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nyugdíjasok figyelem! Fontos levelet kapnak decemberben – ne dobja ki, mert fontos papír lesz benne, amit egész évben meg kell őriznie!
Mindenegyben Blog - 2017. október 10. (kedd), 19:05

Nyugdíjasok figyelem! Fontos levelet kapnak decemberben – ne dobja ki, mert fontos papír lesz benne, amit egész évben meg kell őriznie! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 10

Nyugdíj utalás 2018:

hamarabb kap nyugdíjat az, aki utalással kéri a nyugdíj kézbesítését 2018-ban.

A 2018-as év során is hamarabb juthat pénzéhez az a nyugdíjas, aki folyószámlára történő utalással kéri a nyugdíját a postai kézbesítés helyett.

Ez pedig nagyon fontos az idős emberek számára, hiszen a legtöbben közülük hónapról-hónapra vagy napról-napra élnek, így minden nap számít.

Hirdetés
[ ]

A posta minden év decemberében eljuttatja a nyugdíjasok számára azt a levelet, melyben a következő évi nyugdíj-kézbesítési időpontokat közli az idős állampolgárokkal.

A Magyar Posta és a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ugyanis már előre megállapodást arról hogy a postás mely hónapokban mely napokon fogja házhoz vinni a nyugdíjakat. Így pedig könnyen lehet a nyugdíjasoknak is előre tervezni mindennapjaikat.

Annak ellenére, hogy a nettó bérüket sok alkalmazott kéri készpénzben, a nyugdíjasoknál éppen ellenkező tendencia figyelhető meg. Vagyis egyre több nyugdíjas kéri járandóságát utalással, számuk 2017-ben is tovább fog nőni.

A nyugdíj utalást éppen azért érdemes választani, mert az utalások időpontja 2017-ben is minden hónap 10-e és 12-e között várható, vagyis akár 4-5 nappal is előbb juthat pénzhez a nyugdíjas, mintha a postás vinné a nyugdíjat.

A postás általában minden hónap közepe után, 14-e után szokta a nyugdíjakat kivinni, a decemberi ünnepi hónapban azonban általában már a hónap legelején pénzt hoz a postás.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés