Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nyomj egy lájkot ha még emlékszel rá! Már 8 éve nincs köztünk! Így néz ki ma Somló Tamás sírja!
Mindenegyben Blog - 2024. július 02. (kedd), 14:33

Nyomj egy lájkot ha még emlékszel rá! Már 8 éve nincs köztünk! Így néz ki ma Somló Tamás sírja!

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 02

Az LGT Legendájának Végső Nyughelye a Kozma Utcai Izraelita Temetőben

Az LGT zenekar legendás tagját, Somló Tamást a Kozma utcai izraelita temetőben helyezték örök nyugalomra. A sírja megható és szívszorító látványt nyújt, jelezve, hogy halála után héttel is sokan látják

Somló Tamás 68 éves korában, 2016. július 19-én hunyt el, hosszan tartó, súlyos betegség után. Az énekes végső perceiben is mellette volt gyermeke édesanyja, Keszthelyi Gyöngyvér, aki a betegsége alatt is támogatta. Gyöngyvér azóta feldolgozta a veszteséget, bár nincs nap, hogy nem gondolna Somló Tamásra, az emlékezést már nem kísérik könnyek

Hirdetés
[ ]

„Nagyon nehéz súlyt cipeltem éveken át, megjártam a poklot Tomi halála után” – mondta Gyöngyvér.

Küzdöttem a saját gyászommal és közben rettenetes volt látni a lányunk szemében szűnni nem akaró fájdalmat. Ma már másképp gondolok erre. Tomi minden nap eszembe jut, de egy ideje már nem kísérik könnyek az emlékeimet.

 Nem okoz már fájdalmat, ha rá és a közös életünk történéseire gondolok, sőt már inkább mosolygok, ha felidéződnek bennem a múltunk képei. A hiánya persze minden nap velem, velünk van, de már nem fáj és ez így van jól, hiszen ő maga volt az életigenlés és a jókedv kezdte tavaly a Ripostnak Gyöngyvér.

Egy LGT kazetta található Somló Tamás sírján

A Bors egyik olvasója szerdán reggel kint járt az izraelita temetőben, és egy fotót is készített az LGT legendájának sírjáról. A beszámolója szerint mélyen meghatotta, amit Somló sírján talált.

Hirdetés
Hét éve hunyt el Somló Tamás Fotó: Bors olvasó

Mindig is nagy tisztelője voltam Somló Tamásnak, gyakran hallgattam a dalait. Szerdán reggel épp egy hozzátartozómhoz igyekeztem a sírkertbe, amikor megtaláltam a végső nyughelyét. Meglepődtem, ugyanis egy régi LGT kazetta is ott volt a síron. Egészen pontosan a Semmi cirqsz nevű albumuk. Fogalmam sincs, ki tehette oda, de nagyon szép gesztus merengett olvasónk, Ágota.

Egy LGT kazettát helyeztek a sírra Fotó: Bors olvasó

Somló sírját virág helyett rengeteg szép kő borítja: zsidó szokás szerint a kövek a lélek halhatatlanságát és öröklétét szimbolizálják.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés