Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
November 6-án csukjad be az ablakokat , ha jót akarsz magadnak! Csak éjszaka szellőztess!
Mindenegyben Blog - 2017. október 13. (péntek), 10:52

November 6-án csukjad be az ablakokat , ha jót akarsz magadnak! Csak éjszaka szellőztess! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 13

Előrejlezéseket megnézzük, akkor láthatjuk, hogy a jó idő viszonylag sokáig ki fog tartani, hosszú lesz a vénaszonyok nyar, de egyszer eljön,a minek jönnie kell, beköszönt a hideg, zord időjárás, amivel sajnos a ploskák is betódulnak a lakásokba az ott élők legnagyobb bánatára.Nem hogy nem túl szívderítő látványt nyújtanak ezek a rovarok is de a bűzmirigyüknek köszönhetően iradtlan szagot árasztanak, ha megijesztik őket.De térjünk vissza az időjáráshoz..november 6-tól gyorsan csökeknni fog a hőmérséklet, november 5-én még 16 fok lesz, november 6-án csak 13, utána 2 napig 12 fok, majd 9-én már csak 11 fok lesz és november 10-én mindössze 8 fokra számíthaunk! Eddigre bőven ellepik a lakásokat a poloskák.

Hirdetés
[ ]

Így védekezhetsz ellenük a legegyszerűbben.Hó végén hatalmas poloskainvázió jön, mivel az idő lehűl, és a poloskák biztonságos búvóhelyet akarnak majd találni.

A poloskák berepülhetnek az ablakon, az ablak keretben is tanyázhatnak, de bemászhatnak az ajtó alatt, vagy akár a virágcserepek alatt is meghúzhatják magukat.

A legkönnyebben úgy védekezhetünk ellenük, hogy szúnyoghálót szerelünk az ablakokra, így nem tudnak berepülni, bár a kisebb réseken így is bemászhatnak,írja a palyazatinfok.hu

Hogyan szabadulhatunk meg tőlük?

Ne tapossuk el, vagy üssük le őket, mert nagyon büdösek. A legjobb, ha egy befőttesüvegbe csúsztatjuk bele egy papírlap segítségével. A poloska nagyon lassú mozgású, így nem lesz nehéz becsúsztatni egy zárható üvegbe. Ha sikerült befogni, hagyjuk az üvegben, pár nap alatt elpusztul, vagy dobjuk ki üvegestől, minél messzebb a lakott területtől. Ne engedjük ki az ablakon, mert újra berepülhet és ne húzzuk le a vécén, mert azt is képes túlélni és onnan is visszamászik.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés