Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nincs mese: Összeházasodik Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzska ❤️🥰
Mindenegyben Blog - 2023. július 10. (hétfő), 10:53

Nincs mese: Összeházasodik Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzska ❤️🥰 (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 10

Drámai fordulat: Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián kimondta a boldogító igent. A család minden tagja részt vett a pompás lakodalomban: bátyja, Krisztián elárulta lapunknak, milyen érzelmekkel töltötte el a nagy nap.

Hirdetés
[ ]

Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián házas lett, jövőre pedig testvére, Krisztián is követheti példáját. Ugyanis az énekesként is tevékenykedő fiú kedvese, Zsuzsi fogta el a menyasszonyi virágcsokrot: a hagyomány szerint ez azt jelenti, hogy ő lesz a következő, aki férjhez megy!

„Én sírtam el magam először!" Péntek este a közösségi oldalán élőben jelentette be barátainak és rajongóinak Zámbó Szebasztián, hogy feleségül vette szerelmét, Nikit. A szerelmespár Ausztriában él, ott is találkoztak először. Szebasztián egy üdítőgyárban dolgozik, s nagyon élvezi, hogy a környezetében nem „Jimmy fiaként" kezelik, hanem elfogadják olyannak, amilyen. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne büszke a családjára, sőt! Az esküvő napjára minden rokon meghívót kapott. A Bors Zámbó Krisztiánt érte el telefonon, aki még mindig a történtek hatása alatt, meghatott boldogsággal mesélt lapunknak:

− Tegnap volt az öcsém esküvője. Sokan láthatták a Facebookon az élő bejelentését, így nincs értelme titkolni a híreket! − mondta nevetve, majd komolyabbra váltott: − Büszke vagyok a testvéremre, jó érzés volt bátyjaként ott lenni vele ezen a fontos napon. Előadóként és vendégként már több mint négyszáz esküvőn voltam résztvevő, de ilyen gyönyörűt még sosem láttam! Végig nevettünk és sírtunk. Be kell vallanom, azt hiszem, én sírtam el magam először! Görög katolikusok vagyunk, a templomi szertartásaink nagyon meghatóak!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés