Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nincs kecmec: kőkemény ultimátumot kapott Orbán Viktor a Néppárt vezetőjétől, ha ez nem teljesül repülnek
Mindenegyben Blog - 2019. március 05. (kedd), 20:58

Nincs kecmec: kőkemény ultimátumot kapott Orbán Viktor a Néppárt vezetőjétől, ha ez nem teljesül repülnek

Hirdetés
Hirdetés
2019 már 05

Kőkeményt ultimátumot kapott a Fidesz, azonnal és végleg le kell állítani a magyar kormány Brüsszel elleni kampányát – jelentette ki Manfred Weber, az Európai Néppárt  európai parlamenti  frakcióvezetője és EP-választási csúcsjelöltje a Bild című német lapnak

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy tegnap az Európai Néppárt elnöke Joseph Daul úgy tájékoztatta AFP hírügynökséget, hogy a Néppárt megkezdi a fegyelmi eljárást a Fidesszel szemben, mostanra már 13 párt támogatja a Fidesz kizárását.

Hirdetés
[ ]

Manfred Weber, Orbán Viktor által is támogatott néppárti csúcsjelölt a Bild szerdai számában megjelent interjúban az előzetesen ismertetett részletek szerint kifejtette, hogy a Fidesz néppárti tagságának megszüntetését három feltétel teljesülése esetén tudja csak elkerülni:

Az első feltétel az, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke “azonnal és végérvényesen leállítja kormánya Brüsszel elleni kampányát”. A második feltétel az, hogy bocsánatot kér a Néppárt tagpártjaitól.

A harmadik feltétel az, hogy biztosítja a Közép-európai Egyetem (CEU) megmaradását Budapesten. Manfred Weber kiemelte, “még ebben a hónapban” világossá kell válnia, hogy teljesülnek-e a feltételek.

Hozzátette: Orbán Viktor lépéseitől függ, hogy sor kerül-e a szakításra a Fidesz és az Európai Unió jobbközép pártjait összefogó Néppárt között.

Mint mondta, tesz “egy utolsó kísérletet Orbán Viktor és a Fidesz megtartására az Néppártban”, de a kereszténydemokrácia értékei “nem képezhetik alku tárgyát”.

Hangsúlyozta, hogy a demokratikus elvek és a politikai stílus döntő fontosságú kérdéseiről van szó. Orbán Viktornak változtatnia kell álláspontján és ki kell fejeznie “az Néppárt iránti megbecsülését” – mondta a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa az interjúban az előzetesen ismertetett részletekről a Stern című hírmagazin hírportálján közölt összeállítás szerint.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés