Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nem is egy baba?Hatalmas bejelentés Mikes Annától és Krausz Gábortól: Készülhetünk az örömhírre! 😍
Mindenegyben Blog - 2024. október 08. (kedd), 14:41

Nem is egy baba?Hatalmas bejelentés Mikes Annától és Krausz Gábortól: Készülhetünk az örömhírre! 😍"

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 08

Mikes Anna és Krausz Gábor boldogan tervezgetik közös jövőjüket, amelyről a Meglepetés magazinnak adott interjúban meséltek. A pár, amely mind a szakmai, mind a magánéletben sikereket könyvelhet el, komoly döntéseket hozott a jövőjükkel kapcsolatban.

Mint ismeretes, Mikes Anna a Dancing with the Stars idei évadát nem vállalta el, hogy több időt tölthessen a tánciskolájának vezetésével, és hogy párjával, Krausz Gáborral családot alapíthassanak. A táncművésznő elmondta, hogy soha nem érezte magát ilyen kiegyensúlyozottnak és nyugodtnak, mint most. Számára ez egy új életszakasz kezdete, amelyet hosszas sportkarrier és folyamatos munka előzött meg.

Anna elárulta, hogy három gyermeket szeretne, és úgy érzi, most jött el a megfelelő pillanat arra, hogy belevágjanak ebbe a közös kalandba. „Soha nem éreztem ilyen nyugalmat, mint mostanában” – nyilatkozta Mikes Anna, aki már készen áll az új kihívásokra a családi életben is.

Krausz Gábor, a Séfek séfe sztárséfje szintén elkötelezett a közös jövőjük iránt. „Kiegyensúlyozott felnőttként tervezzük a közös jövőnket” – mondta Gábor, aki a munkája mellett is sok időt szán arra, hogy boldoggá tegye párját. Elárulta, hogy rengeteget beszélgetnek a családalapításról, és elmondta, hogy az ő korukban már nem azért lépnek kapcsolatba, mert nincs jobb, hanem mert mélyen hisznek a közös jövőben.

Mikes Anna és Krausz Gábor története újra bebizonyítja, hogy a kitartás és a kölcsönös támogatás a boldog és sikeres párkapcsolat alapja.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés