Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Napokon belül igényelheted az új, 650 ezer forintos egyösszegű támogatást! Mutatjuk mire költheted amikor megkapod!
Mindenegyben Blog - 2017. május 09. (kedd), 21:13

Napokon belül igényelheted az új, 650 ezer forintos egyösszegű támogatást! Mutatjuk mire költheted amikor megkapod!

Hirdetés
Hirdetés
2017 máj 09

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium újabb, 3,5 milliárdos keretösszegű vissza nem térítendő támogatást biztosít lakóépületek illetve társasházi lakások fűtési rendszereinek energetikai korszerűsítésére – jelentette be Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár.

A kormány számára alapvető fontosságú, hogy olyan programokkal támogassa a magyar családokat, amelynek köszönhetően a háztartások energiafelhasználása érzékelhető mértékben csökken.

Hirdetés
[ ]

A legújabb alprogram célja a lakóépületekben illetve társasházi lakásokban található gázkazánok és gázkonvektorok cseréjének támogatása. A fűtőberendezések cseréje mellett a meglévő fűtési rendszer korszerűsítéséhez, a radiátorok cseréjéhez és a kivitelezéshez kapcsolódó járulékos munkálatokhoz – mint például kéményátépítés – igényelhető maximum 40 százalékos támogatási intenzitás mellett maximum 700.000 forint összegű vissza nem térítendő támogatás az otthon meleg 2017 program keretein belül.

Szabó Zsolt elmondta: a támogatási kérelmeket a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton nyújthatják be az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek 2017. június 6-án 8:00 órától, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig.

A fejlesztési tárca a gázkonvektorok cseréjét a várhatóan 2017 májusában megjelenő új pályázati alprogram keretében, 1,5 milliárd forint összegű többletforrás biztosítása mellett kívánja támogatni, ezért a 2017. március 9-én meghirdetett alprogramban feltüntetett támogatható tevékenységek köre módosul.

Hirdetés

2017. június 6-án 8 órától gázkazánok beépítésére lehet elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül támogatási kérelmeket benyújtani, míg a gázkonvektorok cseréjéhez várhatóan 2017 júliusától lesz lehetőség vissza nem térítendő támogatást igényelni ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyeknek, a rendelkezésre álló források kimerüléséig.

A tárca az Otthon Melege Program alprogramjainak tervezése során arra törekszik, hogy az ország teljes területén, a lakosság lehető legszélesebb körének legyen lehetősége pályázatot benyújtani.

A módosított Pályázati Felhívás, a módosított Pályázati Útmutató és annak mellékletei a mai naptól elérhetőek a pályázati portálon a futeskorszerusites2017.nfsi.hu elérhetőségen.

A kormány kiemelt célja, hogy a családok megerősödjenek, és előre léphessenek. Ezt kívánja elősegíteni a családi adórendszerrel, az otthonteremtési programmal, az adócsökkentésekkel és a foglalkoztatási programokkal. Ezt a célt szolgálja az Otthon Melege Program is, amelynek köszönhetően a háztartások energiafelhasználása érzékelhető mértékben csökken. A 2014-ben elindított Otthon Melege Program eddig közel 120 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé mintegy 23 milliárd forintnyi támogatással.

(Nemzeti Fejlesztési Minisztérium; Kommunikációs Főosztály)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés