Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
NAGYON szo­rul a hurok – félrevezették Maddie Mckann szülei a nyomozókat!!! Ezt eddig nem is sej­tet­tük, súlyos for­du­lat tör­tént a kis Mad­die ügyé­ben!
Mindenegyben Blog - 2021. július 11. (vasárnap), 12:15

NAGYON szo­rul a hurok – félrevezették Maddie Mckann szülei a nyomozókat!!! Ezt eddig nem is sej­tet­tük, súlyos for­du­lat tör­tént a kis Mad­die ügyé­ben! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 11

Egye­sek sze­rint a szü­lők kétes in­for­má­ci­ók­kal pró­bál­ták fél­re­ve­zetni a nyo­mo­zó­kat, bár ők ezt ta­gad­ják.-írja a ripost.

Hirdetés
[ ]

Az eltűnt kislány, Maddie McCann édesanyja, Kate szerint a hálószobájából rabolták el gyermekét. Amikor a szülők hazamentek a vacsora után, a szoba ablaka tárva-nyitva volt, valószínűleg a tettes hagyta úgy maga után. Ráadásul az is feltűnt nekik, hogy a redőny meg volt rongálva a hotelszobában.

Bár a rendőrök sokáig erre a részletre koncentráltak, egy nyomozó azt állítja, lehetetlen, hogy a kislányt észrevétlenül bárki kivihette volna az ablakon át – írja a 9news.com.au. Sőt mi több, az említett ablak olyan szűk, amelyen egy átlagos felnőtt ember válla nem fér át.

Máig nem oldódott meg a Portugáliában 2007-ben eltűnt kislány, Maddie McCann ügye. A gyereknek egy családi nyaralás során veszett nyoma, amíg ő aludt, szülei pedig a közelben vacsoráztak. Azóta eltelt 11 év, valamint lezajlott 2000 különféle rendőrségi vizsgálat, de a kislánynak nincs nyoma.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés