Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon meglepő időjárásra számíthatunk a napokban – megjött a heti előrejelzés : ilyen idő lesz csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap!
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 27. (szerda), 17:09

Nagyon meglepő időjárásra számíthatunk a napokban – megjött a heti előrejelzés : ilyen idő lesz csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap!

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 27

Nagyon meglepő időjárásra számíthatunk a napokban – megjött a heti előrejelzés : ilyen idő lesz csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap!ILYEN IDŐ LESZ CSÜTÖRTÖKÖN, PÉNTEKEN, SZOMBATON ÉS VASÁRNAP!Ma időben és területileg is igencsak változékonyan alakul az időjárás, szinte mindenhol kisüt több-kevesebb időre a nap. A többi napon is folytatódik a változékonyság, reggelente pedig egyre hidegebb lesz!

Ma délután változóan lesz az ég, több-kevesebb időre kisüt a nap. Csapadék nem várható. Élénk lesz a keleti szél. 20, 25 fokra melegszik a levegő.

Hirdetés
[ ]

Csütörtökön délelőtt a napsütést helyenként felhők zavarják, csapadék nem várható. Délután változóan felhős égre számíthatunk, legkevesebb felhő északkeleten, legtöbb délnyugaton várható, csapadék nem alakul ki. Napközben kissé megélénkül a keleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 17, 22 fok között alakul.

Pénteken kissé-közepesen felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Mérsékelt marad a keleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között alakul.

Szombaton a reggeli párásság megszűnését követően kissé-közepesen felhős időre lehet számítani, csapadék nem várható. A keleti szél mérsékelt lesz. 15, 19 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Vasárnap a reggeli párásság megszűnését követően kissé felhős, napos idő várható, csapadék nem alakul ki. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. Kora délután 14, 19 fok várható.

Forrás : idojaras.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés