Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagyon erős elviselhetetlen fájdalmaitól szenvedő beteg fiatal férfi, így feküdt le ma a Debreceni Sürgősségi Ambulancia ajtaja elé! Miután könyörgése ellenére sem kapott segítséget.
Mindenegyben Blog - 2020. november 01. (vasárnap), 10:43

Nagyon erős elviselhetetlen fájdalmaitól szenvedő beteg fiatal férfi, így feküdt le ma a Debreceni Sürgősségi Ambulancia ajtaja elé! Miután könyörgése ellenére sem kapott segítséget. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 01

Nagyon erős elviselhetetlen fájdalmaitól szenvedő beteg fiatal férfi, így feküdt le ma a Debreceni Sürgősségi Ambulancia ajtaja elé! Miután könyörgése ellenére sem kapott segítséget.Több órája várakoztunk, amikor arra lettem figyelmes hogy egy fiatal férfi a pad végénél amin ültem le térdel és ráhasal őrült jajgatva. Közben mondja fohászkodva Istenem ez itt a vég, most már biztos meg halok. Könyörgök adjanak már egy kis fájdalom csillapitót vagy görcsoldót.

Semmi mást nem kérek türelemmel várok, csak adjanak könyörgök. Közben jött a felesége és mondta hogy kopogjanak be az ambulanciára és biztos segítenek. Kopogtatásuk után ki jönnek és mondja a hölgy hogy Miskolcról küldték őket át a férje ott lett rosszul nagyon görcsöl de nem látták el mert nem ott laknak, Debrecenhez tartoznak beteg szállitóval jöttek. Erre a fiatal férfi, fennhangon meg szólal várjanak és be csapta előttük az ajtót. A beteg férfi a fájdalomtól üvöltve le fekszik az ajtóban. Közben Sanyikára néztem arca ijedségtől fehér szeme könnyben. El szabadultak nálam az indulatok. Fel álltam és be mentem a rendelőbe, ahol a doktornő ült az asztalnál és telefonált. Mondom neki : Doktornő az ajtóban fekszik a földön egy férfi őrült fájdalma van segítségre lenne szüksége! Erre ő fennhangon kiabálva várjon majd be fogjuk hívni, ki fogja bírni nem fog meg halni! Erre ki mentem elindultam a pulthoz ahol több EÜ dolgozó ott van, látják a történeteket de nem segítenek. Mondom nekik is, de a válasz ez volt. Most ment el a kolléganő orvosnak szólni. És továbbra hagyták a földön üvöltve feküdni. Majd jóval később be hívták egy rendelőbe, ahonnan ismét a saját lábán kiengedték.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés