BemutatkozĂĄs

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rå, minden benne van, ami szem-szåjnak ingere.
Kedves böngĂ©szƑ a napi fĂĄradalmaktĂłl meg tud nĂĄlunk pihenni, kikapcsolĂłdni, feltöltƑdni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet talålsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzånk.

RĂłlunk:
Mindenegyben blog indulási idƑpontja: 2012. március
Jelenleg kĂ©t adminja van a blognak: egy fiĂș Ă©s egy lĂĄny.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

HĂ­rek
đŸ˜± Nagyon beteg Keresztes IldikĂł: „Alig kapok levegƑt” – RiasztĂł rĂ©szletek derĂŒltek ki! 📱
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 31. (szombat), 17:58

đŸ˜± Nagyon beteg Keresztes IldikĂł: „Alig kapok levegƑt” – RiasztĂł rĂ©szletek derĂŒltek ki! 📱

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 31

Keresztes IldikĂł, MĂĄtĂ© PĂ©ter-dĂ­jas Ă©nekesnƑ Ă©s szĂ­nĂ©sznƑ, nemrĂ©g sĂșlyos betegsĂ©ggel nĂ©zett szembe. Az ErdĂ©lybƑl szĂĄrmazĂł mƱvĂ©sznƑnĂ©l agydaganatot diagnosztizĂĄltak, ami miatt sĂŒrgƑs mƱtĂ©tre volt szĂŒksĂ©g. A beavatkozĂĄsra februĂĄrban kerĂŒlt sor, Ă©s szerencsĂ©re minden komplikĂĄciĂł nĂ©lkĂŒl zajlott le.

Hirdetés
[ ]

„Nagyon szerencsĂ©s vagyok, hogy nem voltak mellĂ©khatĂĄsok, Ă©s a mƱtĂ©t utĂĄn teljesen felĂ©pĂŒltem” – nyilatkozta Keresztes IldikĂł, aki a mƱtĂ©t elƑtti idƑszakban is folytatta szĂ­nhĂĄzi munkĂĄit. Most Ășjra teljes erƑbedobĂĄssal tĂ©r vissza a szĂ­npadra, hĂĄlĂĄsan Ă©s optimistĂĄn tekintve a jövƑbe.

– Nagyon sok orvos ismerƑsöm van ErdĂ©lyben. Rokonok. ÖsszeĂŒlt a csalĂĄdi konzĂ­lium, Ă©s mondtĂĄk, hogy gyorsan kerĂ­tenek nekem egy specialistĂĄt Pesten, Ă©s megmƱtenek. Ez meg is törtĂ©nt februĂĄrban. Ja, november utĂĄn mĂ©g ebben a tudatban lenyomtam a Turay SzĂ­nhĂĄzban egy Anconai szerelmesek premiert! És akkor februĂĄr mĂĄsodikĂĄn mƱtöttek meg. Lekopogom, minden Ășgy törtĂ©nt, ahogy a nagykönyvben le van Ă­rva. Semmi fajta mellĂ©khatĂĄsa nem volt a mƱtĂ©tnek, ami ilyen esetben ’normĂĄlis’ lett volna, szĂłval nagyon-nagyon szerencsĂ©s vagyok – mondta Keresztes IldikĂł

MĂĄskor kĂ©t nap alatt ĂĄtmegy rajtam egy megfĂĄzĂĄs, remĂ©nykedtem benne, hogy most is Ă­gy lesz, de nem – mondta, azaz inkĂĄbb suttogta IldikĂł, amikor beszĂ©ltĂŒnk vele.

– RemĂ©lem, hogy sikerĂŒl felĂ©pĂŒlnöm mihamarabb, mert turnĂ©ra indulok, forgatunk, szĂłval nagyon jĂł lenne, ha vĂ©gre elmĂșlna, de egyelƑre alig kapok levegƑt, az orromat fĂșjom egĂ©sz. Szerintem a lĂ©gkondi a ludas, az okozhatta a megfĂĄzĂĄst – mondta el az Ă©nekesnƑ, akinek ezĂșton kĂ­vĂĄnunk gyors felĂ©pĂŒlĂ©st!

Hirdetés

Hirdetés
MegosztĂĄs a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés