Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
NAGY A BAJ !MOST jelentették be : Sok a fertőzött é sok a halott is !TÉRKÉPEN MUTATJUK MELYIK MEGYÉKBEN UGROTT MEG NAGYON a fertőzöttek száma >>>>
Mindenegyben Blog - 2020. december 02. (szerda), 10:06

NAGY A BAJ !MOST jelentették be : Sok a fertőzött é sok a halott is !TÉRKÉPEN MUTATJUK MELYIK MEGYÉKBEN UGROTT MEG NAGYON a fertőzöttek száma >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 02

4136 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 225 209 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 165 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 5142 főre emelkedett. A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 65 888 fő, az aktív fertőzöttek száma 154 179 fő. Az aktív fertőzöttek 20%-a, az elhunytak 23%-a, a gyógyultak 25%-a budapesti. 7732 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 649-en vannak lélegeztetőgépen.

Szombathelyen nőtt a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben!

A 48. héten Szombathelyen növekszik a SARS-CoV-2 örökítőanyag mennyisége a szennyvízben. A vizsgálatok alapján Miskolcon csökken, míg a legtöbb településen stagnál a vírus mennyisége. 

A koronavírus örökítőanyag-koncentrációja Békéscsabán, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Székesfehérváron az előző héthez képest nem változott, továbbra is az átlagosnál magasabb. Az eredmények alátámasztják, hogy a járvány terjedése folyamatos, a tünetes és tünetmentes fertőzöttek száma az ország egész területén jelentős. Az egyéni felelősség szerepe továbbra is hangsúlyos a kockázatcsökkentésben., ezért kiemelten fontos a járványügyi szabályok fokozott betartása.

  • Bárki, akinek tünetei vannak, az ne menjen közösségbe, hanem maradjon otthon és telefonon értesítse háziorvosát!
  • Kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan vannak!
  • Viseljük maszkot!
  • Gyakran és alaposan mossunk kezet!

Forrás: NNK

[ ]

Hirdetés

Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is tovább nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett védelmi intézkedések. A kormány, az Operatív törzs és a járványügyi hatóság folyamatosan figyelemmel kíséri a járványügyi helyzetet, és a járvány alakulásának függvényében a kormány jövő heti ülésén születik döntés az ünnepekre vonatkozó ajánlásokról, szabályokról.

Este 8 óra és reggel 5 óra között továbbra is kijárási tilalom van érvényben, mindenkinek haza kell érnie este 8 óráig. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amelyet azonban igazolni szükséges. Igazolásminta: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-tilalom-alatti-munkavegzesrol-szolo-igazolas-letoltheto-igazolas-minta

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés