Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nagy a baj! A Balaton vize már közel 30 fokos - Németh Lajos szerint a neheze még csak most jön:
Mindenegyben Blog - 2024. július 21. (vasárnap), 08:31

Nagy a baj! A Balaton vize már közel 30 fokos - Németh Lajos szerint a neheze még csak most jön:

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 21

Az Elmúlt Napok Hősége Komoly Hatással Van Magyarország Időjárására, Különösen a Balatonra

Az utóbbi napok forrósága jelentős hatást gyakorol Magyarország időjárására, különösen a Balaton környékére. A TV2 Mokka című műsorában Németh Lajos meteorológus hívta fel a figyelmet arra, hogy a hőmérséklet emelkedésével a Balaton vize is jelentősen felmelegszik.

„A héten tapasztalható felmelegedés miatt a Balaton vizének hőmérséklete is jócskán emelkedni fog,” hangzott el a műsorban. A szerdai adásban, amely a Tények oldalán is megjelent, még kellemes, enyhe délkeleti szél fújt a Balatonnál. Németh Lajos azonban figyelmeztetett, hogy az elkövetkező napokban erős felmelegedés várható, és a hétvégére a tó vizének hőmérséklete helyenként akár a 29 fokot is elérheti.

Hirdetés
[ ]

A meteorológus elmagyarázta, hogy „tartós déli áramlással Észak-Afrika felől forró levegő érkezik Magyarországra,” ami azt jelenti, hogy a kánikula egyelőre nem enyhül. Németh Lajos szerint az elkövetkező tíz napban nem várható jelentős változás, bár egy-egy frissítő zápor előfordulhat.

Ez az időszak különösen nehéz lesz, hiszen pénteken és szombaton a déli vidékeken a hőmérséklet akár a bűvös 40 fokot is átlépheti. Németh szerint azonban a 2007. július 20-án, Kiskunhalason felállított 41,9 Celsius-fokos abszolút rekord nem lesz veszélyben.

A meteorológiai előrejelzések alapján a nyaralók és a helyi lakosok felkészülhetnek egy rendkívül forró időszakra, és érdemes odafigyelniük a megfelelő hidratálásra és az árnyékos helyek keresésére a legmelegebb órákban.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés