Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
NA MOST VAN BAJ!!! Rossz hírt jelentettek be a koronavírusról a magyar hatóságok >>>
Mindenegyben Blog - 2021. február 02. (kedd), 19:50

NA MOST VAN BAJ!!! Rossz hírt jelentettek be a koronavírusról a magyar hatóságok >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 02

NA MOST VAN BAJ!!! Rossz hírt jelentettek be a koronavírusról a magyar hatóságok >>>

Két településen ismét emelkedik a szennyvízben a koronavírus koncentrációja

Hirdetés
[ ]

Az előző hetek csökkenése után a 4. héten országos átlagban ismét emelkedik a szennyvízmintákban az új koronavírus örökítőanyagának koncentrációja. Az elvégzett vizsgálatok azt mutatják, hogy Debrecenben és Nyíregyházán növekvő, míg Győrben, Pécsett és Szombathelyen csökkenő tendenciát mértek a SARS-CoV-2 vírus örökítőanyagának mennyiségében. Békéscsabán, Budapesten, Debrecenben, Kaposváron, Kecskeméten Nyíregyházán és Szekszárdon mérsékelt, míg a többi vizsgált városban alacsony a szennyvízben mért koncentráció.

Forrás: NNK – https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztato/972-4-het-ket-telepulesen-ismet-emelkedik-a-szennyvizben-a-koronavirus-koncentracioja

——Magyarország ezért mindent megtesz, hogy legyen elég vakcina a tömeges oltás megkezdéséhez. Pénteken újabb vakcina beszerzéséről született megállapodás: 2,5 millió ember oltásához elég kínai Sinopharm oltóanyag fog érkezni a következő 4 hónapban. Oroszországból 1 millió ember oltására elég vakcinát várunk 3 hónap alatt. Magyarországon eddig is és ezt követően is csak olyan vakcinák kerülhettek és kerülhetnek forgalomba, amelyek a magyar hatóságok vizsgálata alapján is hatásosak és biztonságosak, és már több országban is alkalmaznak.

A nyugati vakcinákból eddig 19,7 millió adagot kötöttünk le több tízmilliárd forint értékben különböző gyártóknál (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Curevac), ezekből eddig csak az Pfizer és a Moderna vakcinák érkeztek Magyarországra. Pénteken az EU-ban harmadikként az AstraZeneca brit-svéd gyógyszeripari vállalat és az Oxfordi Egyetem új típusú koronavírus ellen közösen kifejlesztett oltóanyaga is megkapta az uniós forgalomba hozatali engedélyt. Ezt a vakcinát a magyar hatóság már korábban engedélyezte. Így hamarosan ebből a vakcinából is érkezhet hazánkba.

Az oltási rendben az egészségügyi dolgozók az elsők, az ő kampányszerű oltásuk lezárult.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés