Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most jött az OPERATÍV TÖRZS BEJELENTÉSE! Egész napos KIJÁRÁSI TILALOM!!!!
Mindenegyben Blog - 2020. december 17. (csütörtök), 11:10

Most jött az OPERATÍV TÖRZS BEJELENTÉSE! Egész napos KIJÁRÁSI TILALOM!!!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 17

A sajtóban megjelent hírekkel ellentétben továbbra is érvényben van a látogatási és kijárási tilalom a szociális intézményekben, idősotthonokban – mondta az operatív törzs nevében megszólaló Galgóczi Ágnes a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős testület szerdai online sajtótájékoztatóján.

Hirdetés
[ ]

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője elmondta: az ünnepek közeledtével, az idősek lelki egészségének megőrzése érdekében meg fogják teremteni a lehetőségét, hogy az idősek és hozzátartozóik kapcsolatot tarthassanak egymással ebben az időszakban.Erről határozat fog születni, amelyet a szociális intézmények a napokban megkapnak – közölte.

Galgóczi Ágnes elmondta: az elmúlt 24 órában 2804-gyel, 288 567-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon. Elhunyt 144 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 7381-re nőtt. Kitért arra is, hogy az elhunytak mindössze 3 százalékának nem volt krónikus betegsége. Jelenleg 7639 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, akik közül 574-en vannak lélegeztetőgépen.

Kiemelte: továbbra is nagyon fontos a járvány terjedésének lassítása érdekében a járványügyi veszélyhelyzettel kihirdetett szabályok és a higiénés előírások betartása. “A specifikus védekezés azonban a fertőzés ellen a védőoltás” – szögezte le, hozzátéve: a vakcinainfo.gov.hu oldalon már több mint 200 ezren regisztráltak a védőoltásra. Az operatív törzs nevében nyilatkozó szakember ismét hangsúlyozta: a védőoltás önkéntes és ingyenes lesz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett! – Tragikus hírt kaptunk – tegnap éjszaka örökre lehunyta szemét… Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Szomorú veszteség érte a magyar kosárlabdázás világát: életének 56. évében elhunyt Králik Judit, a DVTK egykori...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés