Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most jött a felfoghattalan hír Zalatnay Saroltáról
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 11. (vasárnap), 07:34

Most jött a felfoghattalan hír Zalatnay Saroltáról

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 11

Zalatnay Sarolta kénytelen volt elhagyni otthonát a bedőlt devizahitel miatt, ami miatt a bank elvitte a házát. Jelenleg ideiglenesen egy barátjánál él. Az énekesnő 2006-ban, szabadulása után költözött tárnoki házába, de a devizahitelből származó, folyamatosan növekvő törlesztőrészletek végül meghaladták anyagi lehetőségeit, és nem tudta tovább fizetni azokat. A 16 évig otthonául szolgáló házat így elvesztette, most lánya társaságában egy barátja szívességéből lakik.

– magyarázta. A hitelmoratórium miatt a kölcsön bedőlése után is maradhatott otthonában, csak idén húsvétkor kellett kiköltözni.

Hirdetés
[ ]

Ennek köszönhetem, hogy itt tudtam maradni Tárnokon, hiszen egy kedves barátom éppen tavasszal költözött két évre Németországba, ahol munkát kapott, így felajánlotta, hogy addig lakjak a házában, és csak a rezsiköltséget kéri el havonta

– mondta az énekesnő, aki azon gondolkodik, hogy mihez kezd majd, ha a ház tulajdonosa hazatér.

Ő Zalatnay Sarolta ritkán látott lánya - A 30 éves Nikivel együtt szerepeltek

Zalatnay Sarolta lánya, Niki, akit ritkán láthatunk a nyilvánosság előtt, most édesanyjával együtt szerepelt a TV2 Mokka című műsorában. A 30 éves Niki három évet töltött Angliában, ahol egy étterem menedzsereként dolgozott és nagyon szerette az ottani életet. Most azonban úgy döntött, hogy hazaköltözik, hogy rendezni tudják a korábbi nézeteltéréseiket, és új életet kezdjenek együtt édesanyjával. Az anya-lánya kapcsolatukról, valamint a közös terveikről meséltek a műsorban.

Hirdetés

- Az alapellentétünk az volt, hogy mennek az évek. Mindig azt mondtam, hogy "Niki, több mint húsz évig én voltam felelős érted, most jó lenne, ha fordulna a kocka". Most nagyon boldog vagyok, hogy itt van, hogy nem egyedül vagyok éjszakánként - vallotta be a 71 éves énekesnő.

Képes összeállításunkban megnézheted Zalatnay Sarolta és ritkán látott lánya, a 30 éves Niki fotóit.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés