Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MOST ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 02. (szombat), 17:48

MOST ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 02

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópályán, a határ felé, Tata és Komárom között két személyautó ütközött össze. A 75-ös km-nél a belső sávot lezárták, torlódik a forgalom.

A 82-es főúton, Eplény és Zirc között egy motoros mentőautóval ütközött össze. A 16-os km-nél félpályán halad a forgalom.

Hirdetés

Budaörsön kulturális rendezvényt tartanak. Holnap reggelig az 1-es főút egy rövid szakaszát a 4-es km-nél lezárták. A forgalmat a Károly király utca – Baross utca – Petőfi Sándor utca útvonalon terelik el.Az M7-es autópályán, a 206-os és a 219-es km között burkolatfelújítás kezdődött. A Letenye felé tartókat az ellenkező oldal belső sávjára terelték át, Budapest felé a külső sáv járható. A munkavégzés miatt a 211-es jelű Nagykanizsa/Gyékényes csomópont le és felhajtó ágát is lezárták. Helyette a 206-os jelű Nagykanizsa vagy a 219-es jelű Eszteregnye csomópont használható.Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!A Duna magyar-szlovák határszakaszán, a Neszmély és Dunaradvány között közlekedő komp újra leállt a folyó magas vízállása miatt.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu 

Hirdetés

FOTÓ ILLUSZTRÁCIÓ! : BB Euro Service Kft.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés