Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett: Lebénult Judy fél arca 😳😭
Mindenegyben Blog - 2023. július 04. (kedd), 18:55

Most érkezett: Lebénult Judy fél arca 😳😭 (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 04

Judy nem titkolja, hogy botoxot használ, de nem a hiúsága miatt teszi. A Tények Plusznak elárulta, hogy egy régi baleset miatt szenved az arca aszimmetriájától. “A bal oldalam nem reagál, ha mosolygok vagy grimaszolok. A jobb oldalam viszont ráncosodik és mozog. Ez nagyon zavaró nekem, mert úgy érzem, hogy nem vagyok szép” - mondta el őszintén. Judy szerint a botox segít neki abban, hogy kiegyenlítse az arcát, és jobban érezze magát a bőrében.

Hirdetés
[ ]

Judy arcát egy szörnyű baleset tette tönkre 23 évvel ezelőtt. A Groovehouse sztárja egy autóval ütközött, és az arca olyan mértékben megsérült, hogy az orvosok sem tudták visszaadni a régi formáját.

Judy sokáig nem tudta elfogadni, hogy sosem lesz olyan, mint régen. Minden sebészhez elvitte a régi fotóját, és azt kérte, hogy tegyék úgy, mintha semmi sem történt volna. De egyik nap egy orvos közölte vele, hogy ez lehetetlen. Judy akkor döbbent rá, hogy meg kell barátkoznia az új arcával.

Az énekesnő ma már nem bánkódik a múlton, hanem hálás az életéért. Bár még mindig fél a kocsikban, és rendszeresen botoxoznia kell az arcát, hogy ne legyen aszimmetrikus, már nem érzi magát büntetve. Judy megtanulta szeretni magát olyannak, amilyen.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés