Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett a megdöbbentő hír: Bródy János fiát börtönre ítélték
Mindenegyben Blog - 2023. december 15. (péntek), 12:49

Most érkezett a megdöbbentő hír: Bródy János fiát börtönre ítélték

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 15

Bródy  János fia, Bródy Dániel, börtönbe került az Egyesült Államokban, miután az amerikai bíróság három vádpontban is bűnösnek találta. A zenész 38 éves fiát az elítélés előzménye, hogy bosszúból megrongálta a San Francisco-i The First Republic Bank számítógépes rendszerét, miután kirúgták az intézményből.

Bródy Dániel korábban a pénzintézet alkalmazottja volt, de kiderült, hogy a belső rendszerhez csatlakoztatott egy adathordozót, amely pornográf tartalmat tartalmazott. Miután kirúgták, nem adta vissza a céges laptopot, hanem bosszút állt. Törölte a bank kódtárait, rosszindulatú szkripteket futtatott a naplók törlésére, gúnyolódó üzeneteket hagyott a kódokban, és más banki alkalmazottaknak adta ki magát. Emellett e-mailben elküldött magának egy saját bankkódot is, mintegy 5000 dollár értékben.

Hirdetés
[ ]

Az amerikai ügyészség közleménye szerint az általa okozott kár legalább 220 621 dollár, vagyis több mint 70 millió forint.

Bródy János fia ellen már hosszú ideje folyt a vizsgálat, és bár áprilisban bűnösnek vallotta magát, az ítélet mostanra született. A bíróság 24 hónap börtönbüntetésre és 529 ezer dollár, azaz mintegy 182 millió forintnyi pénzbírságra ítélte.

Bródy János fia 2014-ben költözött ki az Egyesült Államokba, és az informatikai területen helyezkedett el.

Az esetről az édesapa, Bródy János korábban büszkén nyilatkozott.Dani tartja rendben a számítógépem, ugyanis van egy program, amelynek segítségével San Franciscóban át tudja venni a budapesti komputer feletti irányítást

Hirdetés

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés