Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett a hír Keleti Ágnesről ötszörös olimpiai bajnok magyar tornászról !Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat.
Mindenegyben Blog - 2021. január 09. (szombat), 09:01

Most érkezett a hír Keleti Ágnesről ötszörös olimpiai bajnok magyar tornászról !Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 09

Ma ünnepli a 100. születésnapját a Nemzet Sportolója, Keleti Ágnes, aki Helsinkiben és Melbourne-ben összesen öt olimpiai aranyérmet nyert tornászként, Rómában pedig világbajnokságon állhatott a dobogó legfelső fokára.

A koronavírus-járvány elől budapesti otthonába visszahúzódó, a földkerekség legidősebb élő olimpiai bajnoka jó egészségnek örvend, mindennap tornázik.

Az egyedülálló pályafutás a Nemzeti Torna Egyletben kezdődött, a válogatottban 18 évesen mutatkozhatott be. 1940-ben nyerte első magyar bajnoki címét. A világháborút hamis papírokkal sikerült átvészelnie. 1946-ban megnyerte a Balkán játékokat, a két évvel későbbi olimpián a magyar csapat tagja volt, de egy sérülés miatt végül nem vehetett részt a versenyen.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés