Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mindenki készüljön fel !Ekkor érkezik a brutálisan hideg idő és a felhőszakadás!
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 25. (szerda), 11:42

Mindenki készüljön fel !Ekkor érkezik a brutálisan hideg idő és a felhőszakadás!

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 25

Két nap és megérkezik az igazi ősz!

Az időjárás változása hamarosan elhozza az őszi hangulatot, hiszen már csak két nap, és érezhetjük az évszak igazi arcát. Az elkövetkező napokban fokozatosan érkezik a hűvösebb idő, és egy hidegfront is eléri az országot.

Hirdetés
[ ]

Szerdán változatos időre számíthatunk: a Dunától keletre eső, zápor is előfordulhat, néhol akár zivatar is lehet. Az ország többi részén azonban több órára kisüt a nap. A déli, délnyugati szél sokfelé élénk lesz, délután pedig 19 és 25 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet – közölte az Időkép.

Csütörtökön napos-fátyolfelhős időre van kilátás, de helyenként vastagabb felhők is megjelenhetnek. Északon és északkeleten átmenetileg kisebb eső fordulhat elő, míg máshol inkább a napsütés dominál. Az ország északnyugati részén viharos délnyugati szél várható. Reggel köd és pára képződhet, míg délután a hőmérséklet 23-29 fok között alakul.

Pénteken egy hidegfront előterében, főként nyugaton és északnyugaton eső, zápor is kialakulhat, de máshol még sok napsütés várható. A déli, délnyugati szél továbbra is élénk, helyenként erős lesz. Nagy hőmérsékleti kontraszt jellemzi a napot, a csúcshőmérséklet 20 és 31 fok között alakul, északon és északnyugaton lesz hűvösebb.

Szombaton érkezik a hidegfront, amely többfelé felhős időt és esőt hoz magával. Délen és keleten zivatarok is előfordulhatnak, a nyugati, északnyugati szél élénk, erős lesz. A hőmérséklet 17 és 28 fok között alakul, a legmelegebb délen várható, míg északnyugaton hűvös lesz.

Vasárnap már keleten is csökken a csapadék esélye, nyugat felé pedig egyre többfelé kisüt a nap. Az északias szél erős lesz, és a hőmérséklet is visszaesik, délután 13-19 fok között alakul.

Az elkövetkező napok tehát fokozatos átmenetet hoznak az enyhe őszi időből a hűvösebb, csapadékosabb őszbe, így érdemes felkészülni a változékony időjárásra!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés