Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mikes Anna csodaszép szavakkal üzent Krausz Gábornak
Mindenegyben Blog - 2024. január 02. (kedd), 13:17

Mikes Anna csodaszép szavakkal üzent Krausz Gábornak

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 02

Krausz Gábor őszinte vallomásokkal szolgált Mikes Anna és a közöttük lévő kapcsolat alakulásáról.

A Séfek séfe című műsorban ismertté vált sztárséf, Krausz Gábor, a Tények Plusz műsorának adott exkluzív interjújában nyíltan beszélt az idei év tapasztalatairól és érzelmeiről. Elmondása szerint a 2023-as év számára váratlan mélységeket és csúcsokat hozott, beleértve egy fájdalmas válást is, mégis pozitívan értékeli ezt az időszakot.

Hirdetés
[ ]

Krausz szerint a Dancing with the Stars műsorba való bekapcsolódása tökéletes időzítésű volt, bár kezdetben nem gondolta, hogy egészen a fináléig jutnak Mikes Annával. Az eleinte csak rövid időre szóló, lelki feltöltődést ígérő kaland végül egy három hónapos, intenzív élménnyé alakult át.

A szakács elismerte, hogy hiányzik neki az a periódus, amit a táncolással tölthetett, de most a valóság és a munka világába kellett visszatérnie. Gábor hangsúlyozta, hogy lányával, Hannarózával is minőségi időt tölt, a két ünnep közötti időszakot teljes egészében neki szenteli, és a szilveszteri ünnepet is kettesben tervezik eltölteni.

Mikes Anna jelenleg pihenését tölti, és bár élvezi a szabadságot, már alig várja, hogy visszatérhessen a munkához. A profi táncosnő is meleg szívvel emlékszik vissza azokra a pillanatokra, amiket Gábor társaságában tölthetett, és az interjú keretében üzenetet is küldött korábbi táncpartnerének.

„Szívemből jövő kívánságom Gábornak a 2024-es évre, hogy nyerje meg a csapatával, a fekete csapattal a Séfek séfét!”

Az interjúban Krausz Gábor azt is elárulta, hogy jelenleg milyen a viszonya Mikes Annával. Elmondása szerint nagyon hálás Annának, aki nemcsak táncpartnerként, hanem lelki támogatóként is mellette állt, és jelenleg is szoros kapcsolatban állnak, bár kapcsolatuk pontos természetéről többet nem kívánt beszélni.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés