Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mészáros Lőrinc rendkívüli bejelentése !Mészáros Lőrinc hatalmas bejelentést tett a drága rezsi miatt: több tízezer ember gázszámláját érinti
Mindenegyben Blog - 2022. december 26. (hétfő), 19:27

Mészáros Lőrinc rendkívüli bejelentése !Mészáros Lőrinc hatalmas bejelentést tett a drága rezsi miatt: több tízezer ember gázszámláját érinti

Hirdetés
Hirdetés
2022 dec 26

Százezer forint rezsitámogatást fizet mind a 25 ezer dolgozójának Mészáros Lőrinc

A dolgozói iránt érzett felelősségből minimum nettó százezer forintos rezsitámogatást fizet minden munkavállalójának a Mészáros Csoport - közölte a szervezet.

A megemelkedett rezsiköltségek és a növekvő infláció okozta terhek enyhítésére szánt összeget október 15-től december végéig fizetik ki a vállalatcsoporthoz tartozó cégek. 

Hirdetés
[ ]

A vállalatcsoport tulajdonosa és cégvezetői közösen azt a döntést hozták, hogy a magas infláció, különösen az élelmiszerárak, valamint az energiaválság okozta rezsiárak jelentős megemelkedése miatt a felsővezetők kivételével minden munkavállalóját minimum nettó százezer forintos, egyszeri rezsitámogatásban részesíti.

"A dolgozói iránt érzett felelősségből minimum nettó százezer forintos rezsitámogatást fizet minden munkavállalójának a Mészáros Csoport. A megemelkedett rezsiköltségek és a növekvő infláció okozta terhek enyhítésére szánt összeget október 15-től december végéig fizetik ki a vállalatcsoporthoz tartozó cégek" 

Ez a támogatás egy átlagfogyasztással rendelkező dolgozónak 4 havi áram- és gázszámláját fedezi - fűzték hozzá.

Mivel az egyes cégekre már önmagukban a megugró rezsiköltségek is jelentős terhet rónak, szükség esetén tulajdonosi tőkebevonással biztosítják az extra-támogatások kifizetéséhez szükséges forrást. 

A Mészáros Csoport reményét fejezte ki, hogy egyre többen lesznek azok a hazai munkáltatók, amelyek ugyan maguk is küzdenek a megemelkedett energia- és alapanyagárakkal, valamint az inflációval, de pénzügyi helyzetükhöz mérten kompenzálni tudják dolgozóik megugró terheit.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés