Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!
Mindenegyben Blog - 2020. május 09. (szombat), 20:45

Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 09

Holnapi horoszkóp - Mérleg

Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül, is mi az annak megfelelő viselkedési mód. Nyilván nem szeretne ellenségeket szerezni, és el akarja kerülni, hogy rossz vélemény alakuljon ki önről másokban. Igyekezzen minél jobb első benyomást tenni az emberekre.

A rokonai nem fordítottak túl sok figyelmet önre az elmúlt időszakban, és meglehet, hogy bizonyos pletykákat hallottak önnel kapcsolatban. Öntsön tiszta vizet a pohárba, így elkerülheti a vitákat.

Ez nem a legjobb időszak a befektetésekre, ezért lehetőleg most kerülje el őket.

Hirdetés
[ ]

Ne engedjen a kísértésnek, ez számos későbbi probléma forrása lehet. Ezért jobban jár, ha óvatos marad ebben a periódusban.

Holnapi horoszkóp - Skorpió

Ne féljen kipróbálni új, izgalmas dolgokat, legyen szó akár a ruhatára felfrissítéséről, vagy valamilyen új szabadidős tevékenységről. Legyen időnként spontán is, mert csak így tud kitűnni a tömegből.

Semmi értelme egy olyan embernek segíteni, aki nem akarja, hogy segítsenek nekik. Sokkal fontosabb dolgokra is fordíthatja az energiáit.

Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit.

Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból.

Holnapi horoszkóp - Nyilas

Ha magányosnak érzi magát, akkor ne féljen megtennie azt a lépést, amivel enyhítheti a magányát. Például akár egy házi kedvencet is beszerezhet, és a segítségével könnyebben megbirkózhat ezzel a periódussal és elterelheti a negatív gondolatait is.

Nem igazán intim hangulatban mostanság magát, de ne kell emiatt hibáztatnia magát. Rövidesen megváltozik a kedve és eltölthet egy kellemes, bensőséges esetét a párjával.

Eléggé robotszerűen végzi most a munkáját, mert a gondolatai messze elkalandoznak. Legyen óvatos, nehogy kisebb hibákat vétsen.

Ez a nap ideális az otthona felújítására. Tisztítsa ki a lakását, vagy fessen le pár dolgot, és szabaduljon meg a régi, felesleges bútoroktól és vásároljon újakat.

Holnapi horoszkóp - Bak

Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra. Éljen a jelennek, hiszen azt a saját tetszése szerint formálhatja.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés