Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megütött egy 3 éves gyereket az óvónő
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 17. (kedd), 12:31

Megütött egy 3 éves gyereket az óvónő

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 17

Megütött egy hároméves gyereket az óvónő – A szülők feljelentést tettek

A francia rendőrség őrizetbe vett egy párizsi óvónőt, miután a szeptember 4-én, az óvoda első napján, megütött egy hároméves kislányt, majd folyadékot spriccelt az arcába. A pedagógusról készült videó országszerte felháborodást váltott ki, és újabb esetek kerültek napvilágra, amikor más szülők is hasonló vádakkal illették a tanárnőt.

Hirdetés
[ ]

A felvételen jól látható, hogy az óvónő a síró gyerek fölött állva hátba ütötte a kislányt, majd folyadékot spriccelt az arcába. Az ügyvéd, Vanessa Edberg, aki a családot képviseli, elmondta, hogy a gyermek rendkívül traumatizálódott az eset következtében. A rendőrség azonnal őrizetbe vette az óvónőt, miután egy másik szülő is hasonló esetről számolt be, miszerint a pedagógus 2012-ben az ő fiát is keményen megpofozta.

A történet újabb rétegeit fedte fel Djankinba Bangoura, aki elmesélte, hogy fia is bántalmazás áldozata lett ugyanettől az óvónőtől. Elmondása szerint fia akkor változott meg, amikor az óvónőhöz került, és nem akart visszatérni az óvodába az iskolai szünet után. A felvétel megtekintése után a család azonnal feljelentést tett.

Az óvónőt négy hónapra felfüggesztették állásából, de az eset mély nyomot hagyott a családokban és az érintett gyermekekben. A pedagógus ugyan megbánta tettét, de a szülők igazságszolgáltatást követelnek a gyerekek érdekében.

Az eset rávilágít a gyerekbántalmazás veszélyeire, és arra, hogy az ilyen incidensek gyors beavatkozást és alapos kivizsgálást igényelnek.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés