Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megtörte a csendet Katalin hercegné! Nyilvánosság előtt kért bocsánatot
Mindenegyben Blog - 2024. június 09. (vasárnap), 18:06

Megtörte a csendet Katalin hercegné! Nyilvánosság előtt kért bocsánatot

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 09

Megtörte a csendet Katalin hercegné! Nyilvánosság előtt kért bocsánatot

Az elmúlt hónapokban Katalin hercegné teljes mértékben a gyógyulására és rákkezelése befejezésére összpontosított, emiatt minden nyilvános szereplését lemondta. Az utóbbi hetekben azonban biztató hírek érkeztek róla, például, hogy már részt vett egy rövid családi sétán a hegyekben. Emiatt rajongói reménykedtek, hogy személyesen is jelen lesz a Trooping the Color nevű katonai parádén, de végül ezt is le kellett mondania. Ez az ünnepség már 260 éve az uralkodó születésnapját ünnepli látványos felvonulásokkal és tisztelgéssel.

Hirdetés
[ ]

Katalin hercegné személyes üzenetet küldött a rendezvényen részt vevő katonáknak, akik lelkesen készültek arra, hogy a királyi család előtt mutathassák be díszőrségüket. Katalin hercegné az "Ír gárda" tiszteletbeli ezredese, és a katonák büszkék, amikor tiszteleghetnek előtte. A hercegné kifejezte büszkeségét és megtiszteltetését, hogy a csapat tiszteletbeli ezredese lehet.

Hirdetés

„Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott személyesen a tiszteletadáson és az ezredei seregszemlén. Kérem, továbbítsák elnézésemet az egész ezrednek, és remélem, hogy hamarosan újra személyesen képviselhetem Önöket” – üzent a gárdának Katalin hercegné.

Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott személyesen a tiszteletadáson és az ezredei seregszemlén. Kérem továbbítsátok elnézésemet az egész ezrednek, és remélem, hogy hamarosan újra személyesen képviselhetem Önöket

– üzente a gárdának Katalin.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés