Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megtörte a csendet Bródy János, miután fia börtönbe került
Mindenegyben Blog - 2023. december 20. (szerda), 18:53

Megtörte a csendet Bródy János, miután fia börtönbe került

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 20

Bródy János fiát nemrég két év börtönbüntetésre ítélték számítógépes bűncselekmények miatt, ahogy arról már korábban beszámoltunk. A hír mélyen megrendítette az énekest, aki ezután teljes magányba vonult vissza, hogy próbálja feldolgozni az történteket. Egy belső forrás szerint Bródy János az a típusú ember, aki komoly problémákkal szembesülve elvonul a külvilágtól, magába zárkózik, és elképzelhető, hogy írásban próbálja meg dolgozni fel érzelmeit és a nehézségeket.

Hirdetés
[ ]

A zenész egyik közeli ismerőse, aki a Blikknek nyilatkozott, elmondta, hogy még Bródy legközelebbi barátai sem voltak teljes mértékben tisztában azzal, mi zajlik Bródy fia ügyében Amerikában, mivel a művész nem szokott ilyen személyes dolgokat másokkal megosztani.

Hétfő este azonban Bródy János megszakította a csendet. Egy új, jelentős dalszövegrészletet tett közzé közösségi oldalán, amely úgy látszik, hogy tükrözi szívét és lelkét ebben a nehezen átélhető időszakban, rávilágítva arra, hogyan éli meg és dolgozza fel a fiával kapcsolatos tragikus eseményeket.

"Legyél szelíd, derűs és hallgatag, és bölcs mosollyal tűrd, ha bántanak. Legyél folyó, s ha támad a tél, páncélod lesz, kemény és hófehér..." – idézte Bródy a "Ne várd a május" című dalt, ami alapján láthatóan szüksége van lelki támogatásra.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés