Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megtalálták a férfit, aki Sallai Nóra autójának ütközött
Mindenegyben Blog - 2024. október 19. (szombat), 06:40

Megtalálták a férfit, aki Sallai Nóra autójának ütközött

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 19

Megtalálták a férfit, aki Sallai Nóra autójának ütközött

Újabb részletek láttak napvilágot a tragikus balesetről, amelyben Sallai Nóra és kisfia életveszélyes sérüléseket szenvedett, és amely végül a gyermek halálával végződött. A Bors értesülései szerint a balesetért felelős BMW-ben két férfi utazott, és az autó tulajdonosa az anyósülésen ült, miközben rokona vezette a járművet.

A sofőr agyrázkódást szenvedett, míg az autó tulajdonosának eltört a combcsontja. Azóta már kiengedték a kórházból, azonban bujkál, mivel rengeteg fenyegető üzenetet kapott a tragédiával kapcsolatban.

A nagynénje nyilatkozott a sajtónak, és elmondta, hogy a sofőr lelkileg és fizikailag is rendkívül rossz állapotban van. A nő szerint a baleset okozója becsületesen dolgozott a megélhetéséért, és a tragédia nagyon megviselte. „Nem látta Sallai Nóra autóját, különben biztosan megállt volna,” tette hozzá.

A baleset körülményei és következményei

A tragédia szeptember végén történt, amikor Sallai Nóra és ötéves kisfia hazafelé tartottak egy születésnapi ünnepségről. Egy kereszteződésben balra kanyarodtak, amikor egy 130 km/h-val száguldó BMW beléjük csapódott. A két fiatal, akik az autóban utaztak, végtagsérülésekkel megúszták, míg Nóra és gyermeke súlyosan megsérült. A kisfiút újraélesztették, de később a kórházban elhunyt.

A rendőrség eredetileg közúti baleset gondatlan okozása miatt indított nyomozást, azonban a gyermek halála után halált okozó közlekedési baleset ügyében folytatják az eljárást. A szakértők vizsgálják, hogy a színésznő is visel-e büntetőjogi felelősséget a balesetért.

Hirdetés
[ ]

Közösségi reakciók és a „Lex Sallai Nóra” kezdeményezés

A tragédia mélyen megrázta a közvéleményt, és számos ismert személyiség is kifejezte részvétét. Sallai Nóra barátai, ismerősei és rajongói mind osztoznak a család fájdalmában, és sokan követelik a közlekedési szabályok szigorítását. A gyorshajtók elleni fellépés érdekében Kembe Sorel-Arthur, a „Jóban Rosszban” színésze, elindította a „Lex Sallai Nóra” nevű kezdeményezést, amely a gyorshajtási szabályok szigorítását célozza meg.

Hirdetés

A rendőrségi vizsgálat és az eljárás folyamatban van, és a tragédia miatt egyre nagyobb nyomás nehezedik a közlekedésbiztonsági szabályok reformjára.

Kapcsolódó cikkünk
Szívbemarkoló , ami kiderült Sallai Nóráról

Sallai Nóra és ötéves gyermeke, Bende tragikus autóbalesete: Egy ország gyászol

Sallai Nóra színésznő és...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés