Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megszólalt a válásról Osváth Zsolt és férje .. ..
Mindenegyben Blog - 2024. október 12. (szombat), 16:55

Megszólalt a válásról Osváth Zsolt és férje .. ..

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 12

Osváth Zsolt tiszta vizet öntött a pohárba: kiderült, tényleg válnak-e – videó

Osváth Zsolt és kedvese, Patrik már kilenc éve alkot egy párt, mindenben számíthatnak egymásra, és rengeteg akadályt megugrottak már együtt. A tévés és szerelme körül mégis olyan pletykák kezdtek keringeni, hogy talán zátonyra futhatott a kapcsolatuk. Éppen ezért most Zsolti elárulta, miért oszt meg kevesebb közös képet a férjével.

Hirdetés
[ ]

Korábban már megírta a Blikk is, hogy Osváth Zsolt nyolc év után egy varázslatos ceremónia keretein belül tavaly mondta ki a boldogító igent vőlegényének, Patriknak. A pár 2023. szeptember 10-én kelt egybe, pont a tartalomgyártó elhunyt édesanyjának születésnapján. Az esküvőjükre azóta is boldogan emlékeznek vissza, hiszen a számos vállalkozásuk és üzletük okozta stresszből kiszakadva egy mesebeli napot élhettek át együtt a családtagjaikkal, barátaikkal.

Igen ám, azonban a minap egy sejtelmes kép került ki az internetre, ami egyből beindította a találgatásokat. Az étterem-tulajdonos férje félmeztelenül feküdt az ágyban egy nővel, amely a Reddit népének figyelmét is felkeltette, ugyanis Zsolti eközben épp külföldön tartózkodott.

Mivel egyre többen kezdték el azt pletykálni, hogy talán zátonyra futott a kapcsolatuk Patrikkal, Zsolti kénytelen volt tiszta vizet önteni a pohárba, és egy videóban cáfolta meg, hogy bármiféle probléma is lenne köztük – szúrta ki a Femina.

"A lejáratókampány óta hoztunk egy döntést Patrikkal: jóval kevesebb tartalmat osztunk meg, a social mediában teljesen leváltunk egymásról. Ettől függetlenül minden egyes napunkat együtt töltjük, együtt dolgozunk, együtt élünk, együtt neveljük a kutyáinkat, együtt neveljük egymást" – szögezte le, ezzel tudatva, hogy a válásról szóló híresztelések valóban csak pletykák és még mindig egy párt alkot Patrikkal.

Itt a válasz @osvvath_zsoltbyu/mrsilles intalk_hunfluencers

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés