Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megszólalt a válásáról Jákob Zoltán
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 20. (kedd), 08:07

Megszólalt a válásáról Jákob Zoltán

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 20

Jákob Zoltán és volt felesége útjai különváltak: miért döntöttek a válás mellett?

Jákob Zoltán, az egykori Nagy Ő, ma már milliárdos üzletemberként éli mindennapjait, azonban útja nem volt mindig ilyen fényes. Egykor átlagos életet élt, és volt felesége is vele volt a kezdetektől, mégis tönkrement a kapcsolatuk. Most az exfeleség, Ungár Katalin elárulta, miért döntöttek a válás mellett.

Hirdetés
[ ]

Jákob Zoltán a szépségiparban vált ismertté, és építőmérnökként közel 50 milliárd forintos vagyonával 2023-ban Magyarország 39. leggazdagabb embere lett. Bár a Nagy Ő című műsorban nem találta meg az igazit, a népszerűséget és a szereplést továbbra is élvezi, aktívan jelen van a közösségi médiában. Magánéletéről azonban ritkán beszél, ahogy volt felesége sem sokat szerepelt eddig a nyilvánosság előtt.

Jákob Zoltán és volt felesége több mint 10 évig alkottak egy párt, és bár mostanra jó kapcsolatot ápolnak, ez nem volt mindig így. A Nagy Ő című műsor nézői már találkozhattak Ungár Katalinnal, amikor Jákob meghívta őt és új kedvesét is a műsorba. Jákob elmondása szerint két éve már, hogy volt felesége új párjával barátok lettek.

„Az elején persze mi is méregettük egymást, hogy ki miben jobb vagy rosszabb, de hamar rájöttünk, hogy mindketten jó fej, vicces mérnökök vagyunk, és hamar megtaláltuk a közös hangot” – mesélte Jákob Zoltán, aki már elfogadta volt felesége új kapcsolatát.

Ungár Katalin a Tények műsorában mesélt a válásukról, amely majdnem három évig húzódott. A Crystal Nails alapítójának egykori neje korábban Jákob márkáján dolgozott, de mára már teljesen más területen tevékenykedik, ahol szintén nagyon sikeres. Két közös lányuk nevelésében azonban továbbra is nagy egyetértésben vannak.

„A kezdetekben inkább támogattam, mert jöttek a gyerekek, velük voltam otthon. Amikor másfél éves volt a kisebbik, akkor kezdtem el önállóan dolgozni. Teljesen szabad kezet adott nekem, úgy gondolom, bizonyítottam, hogy jól csinálom, amit csinálok” – emlékezett vissza a közös múltra Ungár Katalin.

A válásról Katalin visszafogottan nyilatkozott: „Mindketten változtunk, a változással egyre távolabb került az értékrendünk, a gondolkodásunk. Kiderült, hogy nagyon mások vagyunk.”

Hirdetés

Így zárult le Jákob Zoltán és Ungár Katalin közös élete, de mindketten tovább léptek, és saját területükön sikeresek maradtak.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés