Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megsüketült Verebes István
Mindenegyben Blog - 2024. május 29. (szerda), 12:14

Megsüketült Verebes István

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 29

Már hat éve, hogy Verebes István hallókészüléket használ, amelyet 600 ezer forintért szerzett be. A készüléket napközben viseli, és éjszaka tölti fel. Az új filmje, a "Királytalálkozó" forgatásán azonban némi kellemetlenséggel kellett szembenéznie, mivel esti jeleneteket is forgattak. Emiatt a hallókészülékét nappal kellett töltenie, ami néha problémát okozott.

A Nemzeti Film Intézet támogatásával jelenleg egy új magyar történelmi filmet forgatnak Majkpusztán "A Királytalálkozó" címmel. Verebes István Szilézia idős fejedelmét alakítja a filmben, amelyre közel negyven év szünet után vállalt újra szerepet.

Hirdetés
[ ]

Hogyan Süketült Meg Verebes István?

Verebes István hallásvesztése fokozatosan alakult ki az évek során. Az idősödéssel járó hallásromlás, az úgynevezett presbycusis, valamint a hosszú távú hangos zajnak való kitettség okozhatta a problémát. Az évtizedek során szerzett színházi és televíziós tapasztalatok során valószínűleg számos alkalommal volt kitéve hangos zajoknak, ami hozzájárulhatott hallásának romlásához.

A hallókészülék használata jelentősen javította életminőségét, lehetővé téve számára, hogy továbbra is aktívan részt vegyen a művészeti életben. Az új film forgatása során azonban a töltési idő miatti kihívások új megoldásokat igényeltek a színész számára.

Verebes István gazdag művészi pályafutása során számos színházi és televíziós produkcióban szerepelt. Több évtizedes karrierje során jelentős hatást gyakorolt a magyar színházi és televíziós életre, és most is aktívan hozzájárul az új generációk oktatásához és inspirálásához.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés