Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megrendülve tudatjuk, hogy Mónika halt meg a tegnapi súlyos balesetben az Árpád hídon..még a kiérkező rendőrök is zokogtak, amikor meglátták, hogy...
Mindenegyben Blog - 2024. július 05. (péntek), 07:08

Megrendülve tudatjuk, hogy Mónika halt meg a tegnapi súlyos balesetben az Árpád hídon..még a kiérkező rendőrök is zokogtak, amikor meglátták, hogy...

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 05

Megrendülve és mély fájdalommal gyászoljuk két fiatal volt munkatársunkat, akik egy tragikus autóbalesetben életüket veszítették.

Isten nyugtassa Szeleczki Mónikát és Bajkó Ervint! Emléküket megőrizzük, az örök világosság fényeskedjék Nekik.

Ők voltak az Árpád hídi baleset elhunytjai...Ervin és Mónika, nyugodjanak békében!  

Végzetes Baleset az Árpád Hídon: Három Halott, Köztük a Schadl–Völner-ügy Kulcstanúja

Árpád híd, Budapest - Szerdáról csütörtökre virradó éjjel súlyos baleset történt az Árpád hídon, amely három ember életét követelte. A tragédiát egy drog hatása alatt álló férfi okozta, aki ellopott egy taxit, majd nagy sebességgel több autóba is belehajtott.

Hirdetés
[ ]

Az Áldozatok: Az ütközésben B. Ervin, a Schadl–Völner-ügy egyik kulcstanúja, és élettársa vesztette életét. B. Ervin a baleset idején egy szürke Suzuki sofőrje volt, mellette 32 éves élettársa ült. A balesetben mindketten meghaltak.

A Schadl–Völner-ügy Kapcsolata: B. Ervin fontos tanú volt a Schadl–Völner-ügyben, melyben áprilisban tett tanúvallomást. Elmondása szerint a végrehajtó-maffia vezetője egyszer arra biztatta, hogy pályázzon végrehajtói pozícióért. Az eset körülményeit a hvg.hu több forrása is megerősítette.

A Drogos Ámokfutó: A balesetet okozó férfi egy ellopott taxival hajtott át a városon, nagy sebességgel több autóba is beleütközve. A rendőrség az eset kivizsgálását megkezdte, a férfit letartóztatták.

Hirdetés

Korábbi Esetek: Ez a tragédia alig több mint egy évvel követte az előző halálos balesetet az Árpád hídon, amikor egy ralizó autós két biciklist gázolt halálra. Az eset után Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, kezdeményezte sebességmérő kamerák felszerelését a város több pontjára, de ezek a mai napig nincsenek aktiválva.

Reakciók és Intézkedések: Az eset ismét felhívta a figyelmet a közlekedési szabályok betartásának fontosságára, valamint a sebességmérő kamerák aktiválásának szükségességére a közlekedési balesetek megelőzése érdekében.

Ez a tragédia ismét rávilágított a közlekedési szabályok szigorú betartásának és a közbiztonság növelésének fontosságára Budapest egyik legforgalmasabb hídján.

Kapcsolódó cikkünk
Ez az ember vette el az életét Mónikának és Ervinnek az Árpád hídi balesetben..

Újabb Részletek B. Rolandról és Az Árpád Hídi Balesetről

A Blikk újabb részleteket tudott meg az Árpád hídi...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés