Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megmutatta Szabó Zsófi idős, milliárdos kedvesét: -ilyen sármos férfit még nem láttál .A tenyerén hordozza a műsorvezetőt az üzletember
Mindenegyben Blog - 2024. június 18. (kedd), 07:25

Megmutatta Szabó Zsófi idős, milliárdos kedvesét: -ilyen sármos férfit még nem láttál .A tenyerén hordozza a műsorvezetőt az üzletember (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 18

### Zsófi végre révbe ért?

Az elmúlt közel három év nem volt könnyű időszak Szabó Zsófi számára. A Reggeli egykori háziasszonyát egymás után érték a szívszaggató magánéleti csalódások, amelyek jelentős hatással voltak az életére.

### Válás és új kezdet

Hirdetés
[ ]

2021 januárjában egy könnyekkel teli interjúban Zsófi bejelentette, hogy négy és fél év házasság után elválik gyermeke édesapjától, Zsolttól. A válás mély nyomot hagyott benne, de nem sokkal később új remények ébredtek. Alig egy év múlva, a műsorvezető már Shane Tusup szerelmeként tervezte a jövőt. Az eljegyzésük azonban nem tartott sokáig, és néhány hónap után a kapcsolatuk véget ért. Ekkor úgy tűnt, a 34 éves celeb egy időre bezárja a szívét, és minden figyelmét kisfiának szenteli.

### Újra nyitni a szívét

Zsófi valóban kisfiára koncentrált, de a szívnek nem lehet parancsolni. A Blikk információi szerint Szabó Zsófi újra mert nyitni, és egy ideje közel engedett magához egy új férfit. Eleinte találkozgatni kezdtek, majd külföldre is utaztak együtt, hogy még jobban megismerhessék egymást. A kapcsolat lassan, de biztosan bontakozott ki, és Zsófi láthatóan nagyon boldog az új párjával.

### Az új szerelem

Első ránézésre talán meglepő lehet az új választottja, hiszen új párja láthatóan idősebb nála. Az informátor szerint azonban a férfi a tenyerén hordozza Zsófit, elhalmozza őt minden földi jóval, és maximálisan gondoskodik róla. A Blikk munkatársai utánajártak, ki lehet a titokzatos férfi, és kiderült, hogy egy tehetős külföldi üzletemberről van szó, akinek Magyarországon is vannak érdekeltségei, így gyakran megfordul hazánkban.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Megszólaltak a szomszédok - Most derült ki Szabó Zsófiról és volt férjéről

Megszólaltak a szomszédok - Most derült ki Szabó Zsófiról és volt férjéről

Az egykori...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés