Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
MEGLEPŐEN OLCSÓ, Filléres piac szuper, minőségi áruval!EZ Mindenkinek megéri! Minden van jó áron!Jó minőségű ruha, cipő, háztartási eszközök, fehérnemű, sportcucc -minden, amit el tudsz képzelni és szinte fillérekért!!!! Árak, nyitvatartás, megközelítés és más tudnivalók!
Mindenegyben Blog - 2019. október 02. (szerda), 21:17

MEGLEPŐEN OLCSÓ, Filléres piac szuper, minőségi áruval!EZ Mindenkinek megéri! Minden van jó áron!Jó minőségű ruha, cipő, háztartási eszközök, fehérnemű, sportcucc -minden, amit el tudsz képzelni és szinte fillérekért!!!! Árak, nyitvatartás, megközelítés és más tudnivalók! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 02

Ezen a piacon jó árut kapsz fillérekért! Mindenkinek megéri megnézni! Árak, nyitvatartás, megközelítés és más tudnivalók!Figyelem!!! Ezen a piacon minden van, akár nagyon jó minőségben! Jó minőségű ruha, cipő, háztartási eszközök, fehérnemű, sportcucc -minden, amit el tudsz képzelni és szinte fillérekért!!!! Itt vannak a legfontosabb infók, helyszín, odajutás, nyitvatartás, minden, amit fontos lehet!

Nagycsarnokok, zsibvásár: magyar, szerb és kínai egyvelege az uralkodó nyelvjárás a Budapesttől közel kétszáz kilométerre, a szerb határtól nem messze, Szabadkán működő, a józsefvárosi kínai piachoz kísértetiesen hasonló, annál azonban legalább háromszor nagyobb területen elhelyezkedő vásárban. Mostanában a fél ország odajár a gyakran megdöbbentően alacsony árak miatt. Ráadául a szabadkai piacon sokkal több eladó beszél magyarul, mint a Kőbányai úton lévő vásártelepen. Kalandtúra-érzés, jó hangulat és a fejünkben zakatoló pénztárgép csengése uralja az egynapos kirándulást.

Hirdetés
[ ]

A szabadkai piacot mindenképpen érdemes meglátogatni márcsak a hangulat és a kalandtúra jelleg kedvéért is, financiálisan azonban nem egyértelműen éri meg. Inkább egy kellemes egynapos kirándulás lehet belőle – főleg, ha bevesszük a programba a közelben fekvő egykori monarchikus fürdőhelyet, a palicsi tavat is -, mint egy költséget megtakarító nagybevásárlás, s a minőségről még nem is beszéltünk – e szempontból inább a kalandtúra jelleg erős.

Szabadka főútján a taxisofőrök, miután útbaigazítottak, közölték, hogy amennyiben az autót szeretnénk viszontlátni a vásárlás után, a piac melletti őrzött parkolót érdemes igénybevenni. Hatvanöt dínárért egész napos bérletet lehet váltani. A meglepetés viszont az, hogy kora délután az őrzők mindegyike hazamegy. A kocsi tehát ugyanolyan biztonságban áll onnantól kezdve, mintha az út szélén hagynánk – bár azt legalább kivédjük, hogy elszállítsák a járgányt tilosban parkolásért.

Hirdetés

Tényleg mindent lehet kapni

A legtöbb árusnál ugyanazt a készletet találjuk, közel ugyanannyiért. Nem érdemes dínárt váltani a vásárláshoz, mert a forint és az euró többet ér – egy férfiing például 1750 forintnyi dínár lehet, de forintból csak ezerötszázat kérnek érte. Ráadásul a határon átkelve az első pénzváltónál szinte mindent, csak forintot nem váltanak.

Az alsóneműtől a dísztárcsán keresztül a körfűrészig mindent megtalálhatunk, többnyire “közel eredeti” minőségben. A szerb és kínai árusok némelyike, aki nem tud magyarul kézzel-lábbal, számológéppel hadonászva magyarázza, miért nála vegyünk mindent, hiszen ilyen anyagot és minőséget nyilván sehol máshol nem találunk. Néhányan azonban nem szeretnék mindenáron, hogy a magyar anyanyelvű az ő portékájukat vegye meg. Őket a legjobb elkerülni, ami nem is nehéz, mivel szinte tudomást sem vesznek a számukra nem szimpatikus vásárlóról.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés