Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megjött a novemberi időjárás-előrejelzés, de nagyon nem erre számítottunk 👇
Mindenegyben Blog - 2024. október 22. (kedd), 14:08

Megjött a novemberi időjárás-előrejelzés, de nagyon nem erre számítottunk 👇

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 22

Ez az a nap, amikor minden megváltozik: visszatért a vénasszonyok nyara

Mindenki meglepetésére újra visszatért a vénasszonyok nyara, még ha a hajnalok csípősek is. Napközben azonban akár a 20 fokot is elérhetjük, és ez az enyhe időjárás a hét további részében is velünk marad. Az ősz ezen kellemes arcát élvezhetjük még egy ideig, de azért lassan elérkeznek az őszi lehűlések.

Hirdetés
[ ]

Szerdán érkezik egy gyenge hidegfront

Szerdán nyugat felől egy gyenge hidegfront érkezik, amely némi felhőzetet hoz magával. Nyugaton kisebb eső is kialakulhat, de keleten inkább napsütésre számíthatunk. Az északi-északkeleti szél megélénkülhet, különösen nyugaton és északkeleten. Hajnalban a Dunántúlon és északon párás, ködös lehet a levegő, és -1, +10 fok közötti hőmérsékletekre számíthatunk. Napközben viszont 15 és 20 fok közé melegszik a levegő, így a nappali órák még kellemesek maradnak.

Csütörtök: Felhős reggel, napsütéses délután

Csütörtökön reggel még felhős égboltra ébredhetünk, de napközben észak felől gyorsan csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Kisebb eső csak délen és délnyugaton fordulhat elő a nap első felében. Az északnyugati és északkeleti szél néhol megerősödhet. A csúcshőmérséklet 14 és 19 fok között alakul, így továbbra is kellemes, őszi idő várható.

Péntek és szombat: Napos, enyhe idő

Pénteken és szombaton a hajnali ködfoltok feloszlása után szinte az egész országban szép, napos idő lesz. Csak néhány fátyolfelhő zavarhatja meg a napsütést, eső nem várható. A déli-délkeleti szél nyugaton és északnyugaton élénk lesz, különösen pénteken Sopron környékén, ahol erős széllökések is előfordulhatnak. Pénteken 15-20, szombaton pedig 16-21 fok közötti hőmérsékletre lehet számítani.

November beköszönte: Vége az enyhe időnek

Október végére azonban a hőmérséklet újra bezuhan, visszatér a megszokott őszi időjárás. A nappali hőmérsékletek alig érik el a 15 fokot, majd egy újabb hullámban érkezik a következő lehűlés, és a napi hőmérséklet még tovább csökken. Így búcsút kell intenünk a vénasszonyok nyarának, és felkészülnünk a hidegebb novemberi időszakra.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés