Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt Pesitz Mónika
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 26. (csütörtök), 06:08

Meghalt Pesitz Mónika

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 26

Elhunyt Pesitz Mónika, a Szabadkai Népszínház kiemelkedő színésznője – Mindössze 48 éves volt

A színházi világot hatalmas veszteség érte: 48 éves korában elhunyt Pesitz Mónika színésznő. A tragikus hírt férje, Csernik Árpád osztotta meg a közösségi oldalán. A színésznő hosszú ideje súlyos betegséggel küzdött, amely végül legyőzte őt.

Hirdetés
[ ]

Pesitz Mónika a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának meghatározó tagja volt, pályafutása során számos színpadi szereppel és elismeréssel gazdagította a művészeti életet. Óbecsén született, ahol gyermekként már korán megmutatkozott a tehetsége. Színművészeti tanulmányait az újvidéki színművészeti akadémián végezte, ahol kitartása és elhivatottsága hamar felkeltette a szakma figyelmét.

Az akadémia elvégzése után Pesitz Mónika a Szabadkai Népszínházhoz csatlakozott, ahol hosszú éveken át alkotott és varázsolta el a közönséget szerepeivel. Sokszínű tehetsége és művészi mélysége tette őt a társulat emblematikus tagjává. Munkásságát számos díjjal ismerték el; legutóbb 2018-ban kapta meg a rangos Pataki-gyűrűt, ami a színházi szakma egyik legnagyobb elismerésének számít.

Pesitz Mónika elvesztése óriási űrt hagyott maga után a színházi világban és a közönség szívében. Barátai, kollégái és rajongói is gyászolják, emlékét és művészi örökségét mindannyian szívükben őrzik. Az őszinte elhivatottsággal és szeretettel végzett munkája, valamint a színpadon nyújtott teljesítménye örökre a színházkultúra része marad.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés