Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt Levente.. a 11 éves fiúért az egész ország imádkozott
Mindenegyben Blog - 2023. október 26. (csütörtök), 21:39

Meghalt Levente.. a 11 éves fiúért az egész ország imádkozott

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 26

Az orvosok erőn felül küzdöttek a füstmérgezést kapott tizenegy éves kisfiú életéért. Sajnálatos módon Levente keringése összeomlott, kórházba szállítás után nem sokkal elhunyt. A hatodik osztályos kisfiú iskolájában pénteken gyertyagyújtást tartanak.

Sokkolták a történtek Budakeszi lakóit, amikor kedden hajnali három óra körül kigyulladt egy családi ház felső emelete, ahol egy 15 éves és egy 11 éves fiú aludt békésen. A szülők és a nagyszülők még időben ki tudtak menekülni a házból a lángok elől. A TV2 hírműsora, a Tények információi szerint 

Hirdetés
[ ]

az idősebb fiú kimászott az ablakon, de öccse bennragadt, 

a szobája ajtaját sem tudta kinyitni. A tűzoltók az ablakon át mentették ki Sz. Leventét, a mentők a helyszínen élesztették újra.

A kisfiút sikerült újraéleszteni, stabilizálták az állapotát. Súlyos égési sérülések, illetve füstmérgezés miatt életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol néhány órával később elhunyt. 

A Budakeszi Széchenyi István Általános Iskolában az Árpád épület bejáratánál és az aulában is felállítottak egy-egy emlékhelyet, az iskolaépületet pénteken nyolc órától kilenc óráig kinyitják mindenki előtt, aki szeretne Leventétől búcsút venni.

Hirdetés

Mély fájdalommal tájékoztatunk benneteket a szomorú hírről, Sz. Levente 6.a osztályos tanulónkat, aranyos, kedves, okos, csupa mosoly büszkeségünket elvesztettük

– olvasható a Budakeszi Széchenyi István Általános Iskola közösségi oldalán. Győri Ottília, Budakeszi polgármestere azt írta ében:

Mélységesen megrendítettek a történtek mindannyiunkat. Részvétünk a családnak. Önkormányzatunk is segít: gyorssegélyt és a lakásból menthető bútoroknak ideiglenes tárolót biztosítunk a felújítás idejére.

Kapcsolódó cikkünk
Meghalt Király Levente, a Szegedi Nemzeti Színház örökös tagja,

Meghalt Király Levente, a Szegedi Nemzeti Színház Ikonja

Mély fájdalommal közölte a hírt a Szegedi...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés