Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt Gergő!!Ennyit ér egy emberi élet?
Mindenegyben Blog - 2022. április 01. (péntek), 09:13

Meghalt Gergő!!Ennyit ér egy emberi élet? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 01

Felfüggesztett börtönbüntetésre, illetve pénzbüntetésre ítélte a bíróság a Deák téri, két évvel ezelőtti kettős emberöléssel kapcsolatos ügy garázdasággal és rablással vádolt résztvevőit/ Fotó: Zsolnai Péter

Hirdetés
[ ]

Felfüggesztett börtönbüntetésre, illetve pénzbüntetésre ítélte a bíróság a Deák téri, két évvel ezelőtti kettős emberöléssel kapcsolatos ügy garázdasággal és rablással vádolt résztvevőit csütörtökön – közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel.

A közleményben emlékeztettek: három férfi – az ügy első-, másod- és harmadrendű vádlottja -, valamint a hatodrendű terhelt 2020 májusában a Deák téren tartózkodott, ahol utóbbi elvett egy hangszórót a gördeszkapálya közelében lévő társaság egyik tagjától. Amikor a társaság vissza akarta szerezni azt, a három férfi rájuk támadt, egyiküket késsel meg is sebesítették, majd egy elhaladó rendőrautó miatt a vádlottak elfutottak a helyszínről.

Később a három férfi és egy másik – ittas állapotban lévő – társaság is felfigyelt két dulakodó emberre, akik közül az egyik az ötödrendű vádlott volt. A másik csoport tagjai – köztük a fiatalkorú negyedrendű vádlott – bekapcsolódtak a dulakodásba, majd miután az ötödrendű vádlott és ismerőse távozott a helyszínről, a társaság az első-, a másod- és a harmadrendű terhelttel csapott össze. A dulakodásban két férfi – a negyedrendű vádlott testvére és egy ismerőse – meghalt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés