Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt Froner László
Mindenegyben Blog - 2023. november 23. (csütörtök), 07:59

Meghalt Froner László

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 23
Hirdetés
[ ]

Hétfőn kezdte meg első munkanapját egy nádudvari telephelyen egy 18 éves hajdúszoboszlói fiú, László, aki aznap súlyosan megsérült a munkahelyén - erről a családja beszélt az RTL-nek. A fiút kórházba vitték, de amikor a rokonai odaértek, már kómában volt. A család szerint az orvosok mindent elkövettek, hogy megmenthessék, de nem sikerült, és a szerettei csak úgy búcsúzhattak el tőle, hogy ő már semmit sem érzett.

Az RTL információi szerint egy fa- és betonüzemben egy targoncáról leesett egy többtonnás betonelem a fiúra. Több munkatársa is segíteni akart neki, de amikor a mentők megérkeztek, a sebesült már nem élt - mondta el a tévécsatornának a mentőszolgálat regionális szóvivője, Ménes Dávid. Az újraélesztés sikeres volt, és mentőhelikopterrel vitték a debreceni traumatológiára, de a komoly fejsérülése miatt nem maradt esélye az életben maradásra.

Nem tudni, hogy technikai hiba vagy hanyagság okozta-e a halálos balesetet. Az érintett cég nem adott nyilatkozatot az RTL-nek. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés