Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elhunyt a magyar internet ligismertebb macskája ,Erzsi cica
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 10. (kedd), 19:36

Elhunyt a magyar internet ligismertebb macskája ,Erzsi cica

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 10

Elhunyt Erzsébet Fenevadova, a magyar internet ikonikus macskája

Szomorú hír érkezett a magyar internet közösségébe: elhunyt Erzsébet Fenevadova, ismertebb nevén Erzsi cica. Erzsi macska gazdája, Homonnay Gergely, író és ellenzéki aktivista, 2022 január elsején hunyt el, és most kedvenc cicája is "átszökött a csillagokhoz, hű szolgájához, Gergelyhez".

Erzsi cica sokak szívébe lopta be magát az Erzsi for president nevű Facebook-oldal segítségével, ahol humoros kommentárjai és Homonnay Gergely írásai révén vált népszerűvé. Az oldal az ország politikai és társadalmi eseményeiről szóló szatirikus, macska szemszögéből írt bejegyzéseivel vált híressé. Homonnay Gergely halála után Erzsi egy barát gondozásába került Magyarországon, ahol tovább élt szeretetben.

Hirdetés
[ ]

Az elmúlt napokban azonban Erzsi vesefunkciói végérvényesen összeomlottak, és 2024. szeptember 9-én eltávozott. A szívszorító hírt egy Facebook-bejegyzés közölte: „Szívünk Bundás Királynője, az Univerzum Impératrice-e, Őfelsége Erzsébet Fenevadova… átszökött a csillagokhoz hű szolgájához, Gergelyhez.”

Erzsi cica emléke tovább él a közösségi médiában és azok szívében, akik a humoros, intelligens és szeretetteljes posztjait követve részesévé váltak ennek a különleges történetnek.

A szívem meghasadt, de méltósággal ment el. Mert a szabadság a tonhalnál is fontosabb. Drága Erzsikém! Remélem, Gergellyel együtt néztek vissza ránk, e bolond világra. Köszönet, hogy megédesítettétek, köszönet mindenért Mindkettőtöknek” – áll a bejegyzésben.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés