Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meghalt Császár Zsolt
Mindenegyben Blog - 2023. október 25. (szerda), 15:59

Meghalt Császár Zsolt

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 25

Meggyilkolták Császár Zsoltot, Dr. Bagdy Emőke fiát

Több késszúrással meggyilkolta egy férfi Császár Zsoltot, Dr. Bagdy Emőke fiát, aki épp az Egyesült Államokban tartózkodott. 

A gyilkosság előzménye az volt, hogy a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jacksont szombaton felhívta a testvére, hogy engedje be egy ismerősét a lakásba. Ez az ismerős volt Bagdy Emőke fia. Amikor az 53 éves Császár Zsolt megérkezett és lezuhanyzott, majd a fiatal fiú megkérte, vigye ki a cuccait a fürdőszobából. 

Hirdetés
[ ]

A bírósági dokumentumok szerint Császár ekkor arra kérte, hogy még várjon egy keveset, majd összevesztek és lökdösődni kezdtek a konyhában. Jackson ekkor felkapott egy kést, állítása szerint azért, hogy megfenyegesse a férfit –, és háromszor megszúrta Császárt. A dulakodást ezután sem hagyták abba, majd a hálószobában még háromszor megszúrta a férfit. 

Miután Császár Zsolt már halott volt, Jacskon felhívta a testvérét, hogy elmesélje neki a történteket, majd felhívta a 911-et, hogy segítséget kérjen. A rendőrségnek azt mondta, hogy fenyegetve érezte magát, ezért ragadott kést. Hirtelen felindulásból elkövetett gyilkosság vádjával letartóztatták. A hírt maga Bagdy Emőke is megerősítette a Blikknek

Jacksont letartóztatták, és úgynevezett secondary murderrel vádolják, azaz nem fogadták el azt az állítását, hogy hirtelen felindulásból ölt. A 18 éves elkövető nem először ölt már embert, és közismert, hogy súlyos indulatkezelési zavarai vannak.

Yaaliyah Ezekiel JacksonForrás: County Sheriff's Office

„A fiamat - aki teológus volt - egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember" – nyilatkozta a Blikknek Bagdy Emőke.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés