Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megállás nélkül zokogok - Tóth Gabi teljesen összetört amikor értesült a tragédiáról 🙏👇
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 09. (hétfő), 06:39

Megállás nélkül zokogok - Tóth Gabi teljesen összetört amikor értesült a tragédiáról 🙏👇

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 09

Felfoghatatlan tragédia: öngyilkos lett egy 15 éves lány, Tóth Gabi dalát használta az édesanyja megemlékezésében

Egy édesanyát június közepén olyan tragédia sújtott, amely felfoghatatlan fájdalmat okozott: 15 éves lánya, Vani, öngyilkosságot követett el. Az édesanya, Judit, egy szívszorító videóban emlékezett meg elhunyt gyermekéről, amelyben Tóth Gabi egyik dalát használta fel. A tragédia híre hamar eljutott az énekesnőhöz is, aki mélyen megrendült a történtektől.

Tóth Gabi egy érzelmes üzenetben fejezte ki együttérzését az édesanyának:"Most láttalak meg itt, és a tragédiádat, és megállás nélkül zokogok" – írta az énekesnő. Gabi azt is elmondta, hogy különösen megérintette, hogy az édesanya a saját dalát választotta a videóhoz, hiszen ő maga is régóta küzd az iskolai bántalmazás és abúzus ellen. A történet sajnos ismét rávilágított arra, hogy a kiközösítés és a bántalmazás tragikus következményekkel járhat.

Hirdetés
[ ]

Tóth Gabi hangsúlyozta, hogy a kiközösítés és bántalmazás problémáját társadalmi szinten kell komolyan venni:"Vani példája is azt igazolja, hogy a kiközösítés tragikus véget érhet. Egy ekkora tragédiát nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egy 15 éves kislány életének elvesztése mindannyiunk felelőssége."

„Írtam ennek az édesanyának privátban, hogy részvétemet fejezzem ki, mert az egyik dalommal tette ki, hogy elment a kislánya. Hát, nem tudok beszélni róla könnyek nélkül. Nagyon a szívemen viselem, és én nem tudok megváltoztatni embereket, sok embert, de közösségbe szerveződve, azt gondolom, hogy tudunk változást elérni abban, hogy megvédjük a gyermekeinket.”

Tóth Gabi tehát összefogást sürget az alábbi videóban, ami már létezik is egyébként a #nenézzfélre kampány formájában. A további részletekért kattintson a play gombra!

Tóth Gabi nem tolerálja tovább a bántásokat

Tóth Gabi a múlt hónapban egy felindult kirohanást posztolt a TikTokra, méghozzá egy őt elfogadhatatlan stílusban és tartalommal bántó-gyalázó hozzászólás nyomán.

„Azokhoz szólnék, akik ilyen kommenteket írnak: hogy ne higgyétek azt, hogy büntetlenül megúszhatjátok, ugyanis meg fogom tenni a megfelelő jogi lépéseket mostantól mindenki ellen. Ha kamuprofil mögül írod is a szart, tudd, hogy meg lehet találni! Tehát ha én ezt elviszem, és feljelentést teszek, akkor hiába lapulsz be egy macskás profilkép, vagy bármilyen profilkép mögé, akkor is megtalállak, és találkozni fogunk a bíróságon. És kíváncsi leszek, hogy akkor is ekkora pofád lesz-e! Mert nyilván a neten mindenkinek óriási pofája van. Szeretném, hogyha tudnátok, hogy mostantól itt volt elég, és minden egyes olyan undorító kommentet is, mint ez például, ahol ilyeneket kapok... feljelentést fogok tenni sorjában szépen. El fog menni egy csomó időm ezzel, de hátha történik valami változás”

– mondja Tóth Gabi az alábbi felvételen, és hozzáteszi, hogy azokért is teszi ezt, akiket hozzá hasonlóan szintén bántanak. Őhozzájuk azzal fordul, hogy ők is jelentsék fel online bántalmazóikat, hátha történik valami változás. Alább találja a teljes videót, érdemes teljes egészében végighallgatni az énekesnő mondanivalóját: a konklúziója az, hogy ezentúl ha hasonló kommentet kap, akkor nem megpróbálja majd elfelejteni az ügyet, hanem elmegy a rendőrségre és feljelentést tesz.

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, a lelki elsősegély-szolgálat a nap 24 órájában elérhető! Hívja most a bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható telefonszámot: 116-123!

Kapcsolódó cikkünk
Megkönnyezték a rajongók Tóth Gabi nagy bejelentését: a párját ölelve kürtölte világgá boldogságát

Megkönnyezték a rajongók Tóth Gabi nagy bejelentését: a párját ölelve kürtölte világgá...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés