Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megalázó, hogy a kormány külön közölte, hogy a farhátra is érdemes az árstop.. Erre nincsenek szavak! Jó hír a kisnyugdíjasoknak; a csirkefarhátra is érvényes az árstop
Mindenegyben Blog - 2022. január 13. (csütörtök), 19:12

Megalázó, hogy a kormány külön közölte, hogy a farhátra is érdemes az árstop.. Erre nincsenek szavak! Jó hír a kisnyugdíjasoknak; a csirkefarhátra is érvényes az árstop (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 13

Orbán Viktor tegnap jelentette be, hogy hat alapvető élelmiszer - a kristálycukor, búzafinomliszt, napraforgó-ételolaj, sertéscomb, csirkemell és a 2,8 százalékos tehéntej árát maximalizálják. Ez azt jelenti, a termékek árát visszaviszik arra a szintre február elsejétől, ahol tavaly október 15-én állt. 

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón újabb részleteket árult el az árstopról, például, hogy a csirkefarhát is fent van a listán. Ezeket látta már? Szakértők szerint veszélyesebb vírusvariáns jöhet az omikron után Közleményt adott ki a rendőrség: életveszélyes a Balaton jegén tartózkodni Gulyás Gergely az árstopp döntés bevezetésének hátteréről elmondta, hogy számtalan nemzetközi mintát megvizsgáltak, a szerb mintát vették alapul. Elmondta azt is, hogy egyelőre 3 hónapra szól a termékek árának befagyasztása, és ha kell, utána meghosszabbítják. A tavaly október 15-i árakat az adott üzletek az akkori áraik alapján számolják ki, mivel minden üzlet más árakon szerzi be az árut. 
Tehát nem egységes ár lesz, hanem boltonkénti. Szigorú szankciókkal élnek majd azon üzletekkel szemben, akik nem tartják be a meghozott rendeletet, ez lehet pénzbírság, vagy a bolt végleges bezárása is, az erről szóló részletszabályozás néhány napon belül megjelenik, Gulyás szerint „visszatartó hatású” lesz.
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés