Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Meddig bírja ezt még? Járai Kíra drámai vallomása! Az alkoholizmusa megkeseríti a mindennapjaikat
Mindenegyben Blog - 2024. június 29. (szombat), 19:24

Meddig bírja ezt még? Járai Kíra drámai vallomása! Az alkoholizmusa megkeseríti a mindennapjaikat (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 29

A Nyerő Párosban megismert házaspár, Járai Kíra és Máté többek között azért is lett ennyire népszerű a nézők körében, mert mindig nyíltan kimondják, amit gondolnak, felvállalják a problémáikat, még akkor is, ha az esetleg rájuk nézve kellemetlen.

Járai Máté szülei súlyos alkoholisták voltak, emiatt nyomasztó családi légkörben nőtt fel, jelenleg pedig állandó feladatot jelent számára a mentálisan leépült szülők gondozása, A színész-műsorvezető úgy érzi, felesége, Kíra nélkül elveszett lenne a harcban.

Hirdetés
[ ]

– Az alkoholfüggő szüleim miatt nem volt rendszer nálunk, nem számíthattam rájuk. Az iskolából délutánonként gyakran arra mentem haza, hogy már nem voltak abban az állapotban, hogy értelmesen lehessen kommunikálni velük – kezdi Máté a . Nem meglepő, hogy minél gyorsabban menekülni akart ebből a toxikus közegből. Szerencsére 16 éves korában barátságot kötött gimnáziumi osztálytársával, Kírával, akivel 21 évesen közös életet kezdett egy albérletben, majd a felesége lett.

– Máté gyakran jött pénz nélkül és éhesen a suliba. Én vettem neki szendvicset a büfében, mert a szülei egyszerűen elfelejtettek gondoskodni róla. – meséli Kíra, aki akkoriban még nem sejtette, hogy Máté szüleivel egy életre szóló terhet vesz magára.

– Amikor megismerkedtem velük, szinte már mindenüket elherdálták, és egy óbudai panellakásban laktak, nyoma sem volt a korábbi jólétnek. A pénzüket mindig italra költötték... – folytatja Kíra, akit leginkább az dühített, hogy Máté szülei soha, egyetlen percre sem gondolták, hogy változtatniuk kellene, meg sem próbáltak kigyógyulni a függőségükből.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Járai Máté és Kíra filmre vette, milyen lélegzetelállító lesz a vendégházuk Horányban! Mesebeli lakot hoztak létre! 👇𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨́ 𝐚 𝐡𝐨𝐳𝐳𝐚́𝐬𝐳𝐨́𝐥𝐚́𝐬𝐨𝐤𝐧𝐚́𝐥!

Járai Máté és Járai Kíra különösen szeretik Horányt, amit jól bizonyít, hogy a 15. házassági évfordulójuk alkalmából...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés