Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Már nem bírja elviselni a felesége Emiliót,azonnalk ki is költözött a házból
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 20. (péntek), 06:40

Már nem bírja elviselni a felesége Emiliót,azonnalk ki is költözött a házból

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 20

Furcsa vallomást tett Emilio felesége, Jellinek Tina: Nem bírja tovább férje rockos felkészülését a Sztárban Sztár All Stars-ra

Emilio, a Sztárban sztár All Stars versenyzője, nagy lelkesedéssel készült a következő produkciójára, amiben az AC/DC ikonikus frontemberét, Brian Johnsont kellett alakítania, és a híres "Thunderstruck" című rockslágert előadnia. A felkészülés azonban nem mindenki számára volt ennyire élvezetes, leginkább felesége, Tina számára, aki egyre nehezebben viseli el férje szenvedélyes gyakorlását.

Hirdetés
[ ]

Tina bevallotta a TV2-nek, hogy egy hétre ki is költözött a kertbe egy sátorba a férje viselkedése miatt. Elmondása szerint Emilio otthon is teljes átéléssel készült a produkcióra, ahol nem kímélte a család békéjét sem. „Amerre ment a házban, mindenhol ordított és üvöltött, svájci sapkában léggitározott, sőt, több felmosórudat is eltört, miközben a rockszínpad hangulatát idézte” – panaszolta Tina.

Tina humorosan hozzátette, hogy ha férje még egyszer ilyen kemény rockprodukcióval készülne, komolyan fontolóra venné a válást. "Remélem, a következő héten már valami csendesebb, lírai dalt kap, különben beadom a válópert" – mondta viccesen, de egyben érezhetően kimerülve.

Bár Tina elismeri férje szenvedélyét a zenélés iránt, reméli, hogy a verseny Emilio lelkesedése mellett nem fogja komolyan veszélyeztetni a házasságukat.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés