Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Már 1 éves is elmúlt Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia, Ábel: lefényképezték, milyen cukin ül a biciklin! A fotót a hozzászólásoknál láthatod.
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 26. (csütörtök), 06:50

Már 1 éves is elmúlt Dallos Bogi és Puskás Peti kisfia, Ábel: lefényképezték, milyen cukin ül a biciklin! A fotót a hozzászólásoknál láthatod.

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 26

Dallos Bogi és Puskás Peti boldog családi élete – Ábel már egyéves!

Dallos Bogi és Puskás Peti élete most egy igazán jó periódusban van, hiszen a két énekes szülői szerepbe lépve talált rá az igazi boldogságra. Az újdonsült anyuka és apuka örömmel osztják meg a pillanatokat és tapasztalataikat az életük új szakaszáról, amelybe kisfiuk, Ábel érkezése hozott óriási változást.

Hirdetés
[ ]

"Semmihez sem fogható érzés. Imádunk, szeretünk és mindig vigyázni fogunk rád, Ábel." – írta nemrég Bogi egy érzelmekkel teli bejegyzésben, kifejezve az anyaság minden örömét és kihívását. Az énekesnő számára az anyaság egy álom beteljesülése, és mindennap élvezi azt a csodát, amit a kisfiával töltött idő jelent.

Puskás Peti, a büszke édesapa, szintén sokat tanult az elmúlt időszakban, és saját tapasztalatai alapján osztott meg néhány jó tanácsot a leendő apukákkal. "Friss apukaként csak annyit tanácsolhatok a leendő apukáknak (és eskü nem akarom osztani sokat az észt): Ha bent tudtok lenni minél többet, vagy még akár aludni is az első napokban a családotokkal," írta.

Peti őszintén kiáll amellett, hogy a friss apák számára az első néhány nap és hét a közös élet kezdetén a legfontosabb. "Hagyjátok a ***-ba azt az idióta tejfakasztó bulit. Mégiscsak 9 hónap után megszült egy gyereket a szerelmetek. Ha lehetőségetek van rá, legyetek ott velük már a közös élet rajtjánál is, megérdemlik, hogy ez ne a lerészegedésről meg a másnapról szóljon." – hangsúlyozta, kiemelve az apai jelenlét és támogatás jelentőségét.

Ábel, a kisfiuk, szeptember 7-én ünnepelte első születésnapját. A szülők szinte el sem hiszik, milyen gyorsan elrepült az idő. A gyermekük minden nap új csodákat és boldogságot hoz az életükbe, és ők szeretnék ezt a boldogságot minél több emberrel megosztani.

Te mit gondolsz? Oszd meg a történetet másokkal is!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés