Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Majka segítséget kér: nem tért haza a bringázásból, órák óta nyoma veszett a…..
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 25. (kedd), 12:11

Majka segítséget kér: nem tért haza a bringázásból, órák óta nyoma veszett a….. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 25

Majka segítséget kér: nem tért haza a bringázásból, órák óta nyoma veszett a…..

A közösségi oldalán kér segítséget Majka, hogy megtalálják azt a kisfiút, aki tegnap délután tűnt el.

EZT tette közzé Majka :

Hirdetés
[ ]

Figyelem, kedves emberek a segítségetekre van nagy szükségünk! Ma 13 óra környékén Adorján Nicolas bringázni indult a Normafára, de azóta senki nem látta. Kérjük jelezzétek, ha bármi információtok van róla. Egy Superior XP979-es szürke bringával ment el otthonról és a képen látható ruházat van rajta. Sajnos a bukósisakot elfelejtette felvenni! KÉREM OSSZÁTOK!!!! Bármit tudtok hívjátok a 30 7862087-es számot Nico versenybringája egyedi, néhány db van belőle az országban!!!!! A LEGNAGYOBB SEGÍTSÉG MOST, HOGY OSZTJÁTOK A FOTÓKAT, mert se pénz, se telefon nincs a kisfiúnál. Főleg a budai oldalon javasuljuk! Mindenkinek köszönjük az együttérzést a segíteni akarást! Most az irányt kell megtaláljuk, merre keressük"

Köszi mindenkinek:) megvan a Srác !:)

Majka, ismertebb nevén Majoros Péter 1979. augusztus 5-én látta meg a napvilágot Magyarországon, Ózdon. Itt végezte el általános iskolai tanulmányait, ahol olvasási versenyekre járt, majd épületvillamossági szerelőnek és számítógépes adatrögzítőnek tanult tovább. Saját bevallása szerint sokat tengődött dologtanul szülővárosában egészen 2002-ig.

VÁLÓSÁGSHOW-SZTÁR:A 23 éves fiatal, akkor még ismeretlen rapper jelentkezett a ValóVilág-ba, ahol egészen a fináléig menetelt büszkén, de sajnos csak a 2. hely lehetett az övé. Később azonban még is ő érte el a nagyobb sikert, ugyanis Majkát felkérte a csatorna a BeleValó Világ vezetésére.

ZENEI KARRIER:Dopeman közreműködésével 2003-ban beindult a zenei karrierje. Majka tehát tagja lett Dopeman bandáján, a La Mafia Familiának, és a bemutató lemezt Londonban vették fel, ami 2003-ban jelent meg Magyarországon, Az ózdi hős címmel. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról, a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. Az albumról két kislemez jelent meg, a Kiszavazó show és a Dopemannal készült közös dal, a Dolgok.

Hirdetés

Második albuma 2004-ben jelent meg Történt, ami történt címmel, immáron Dopeman nélkül. Albumról 4 darab kislemezt jelentetett meg Majka, ebből kettő Tysonnal készült a Tündi Bündi és a Mondd, ami fáj című dalok, melyet jelöltek VIVA Comet díjra is jelölték és megnyerték a legjobb videoklip Comet gömböt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés