Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Magyarország egyik legjobb pasija kijelentette : „A 32 év sok!” – A jóképű Máté gazda kiakadt, nem kér a harminc pluszos nőkből!! Részletek itt 👇
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 28. (szombat), 17:16

Magyarország egyik legjobb pasija kijelentette : „A 32 év sok!” – A jóképű Máté gazda kiakadt, nem kér a harminc pluszos nőkből!! Részletek itt 👇

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 28

„A 32 év sok!” – Máté gazda kiakadt, nem kér a harminc pluszos nőkből

Az RTL népszerű műsora, a Házasodna a gazda újabb évaddal szórakoztatja a nézőket, ahol hat gazda keresi az igaz szerelmet. A legutóbbi, csütörtöki epizódban Máté gazda alaposan kiakadt a kegyeiért versengő hölgyek életkorán, ami eléggé meglepte a nézőket.

Hirdetés
[ ]

Máté mindössze 23 éves, így nem csoda, hogy megijedt, amikor megtudta, hogy a jelentkező nők közül sokan jóval idősebbek nála. Az egyik hölgy, Betti, bevallotta, hogy 32 éves, ami Máté számára már soknak számított. Máté így fogalmazott:

„Amikor elmondta, hogy 32 éves, kicsit visszahúzódtam. Az előző barátnőm is idősebb volt öt évvel, ő pedig még idősebb. Nem tudom, ebből kisül-e jó. Nekem ez a 32 év sok.”

Betti azonban nem hagyta, hogy a korkülönbség elrettentse, hiszen szerinte „a kor csak egy szám.” A következő jelölt is idősebb volt Máténál, bár csak 28 éves. A gazda kissé ellentmondásba is keveredett önmagával, amikor kijelentette: „Én mindig az idősebb lányokat szerettem.”

A jelenet jól mutatja, hogy a korkülönbség kérdése a párkapcsolatokban sokszor kényes téma, és mindenkinek megvannak a saját preferenciái. Máté reakciója megosztotta a nézőket: míg egyesek megértették az aggodalmait, mások szerint a boldogság nem feltétlenül az életkoron múlik.

A műsor következő epizódjai talán rávilágítanak arra, hogy Máté hajlandó lesz-e megismerni a koruk miatt elutasított hölgyeket.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés