Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Magyarország egyik legismertebb és legcsinosabb hölgye Zalatnay Sarolta !MEGMUTATTA ESKÜVŐI KÉPÉT Zalatnay Sarolta : ÍGY NÉZETT KI MENYASSZONYKÉNT FÉRJE OLDALÁN!
Mindenegyben Blog - 2024. október 22. (kedd), 06:48

Magyarország egyik legismertebb és legcsinosabb hölgye Zalatnay Sarolta !MEGMUTATTA ESKÜVŐI KÉPÉT Zalatnay Sarolta : ÍGY NÉZETT KI MENYASSZONYKÉNT FÉRJE OLDALÁN!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 22

Magyarország egyik legismertebb és legcsinosabb hölgye Zalatnay Sarolta !MEGMUTATTA ESKÜVŐI KÉPÉT Zalatnay Sarolta : ÍGY NÉZETT KI MENYASSZONYKÉNT FÉRJE OLDALÁN!

Sorozatos megcsalások miatt ment tönkre Zalatnay Sarolta és Révész Sándor házassága

Zalatnay Sarolta és Révész Sándor egykor Magyarország egyik legismertebb sztárpárja voltak, akiknek kapcsolata a 70-es években kezdődött. Bár házasságuk végül rövid ideig tartott, a két híresség azóta is jó kapcsolatot ápol, és szeretettel gondolnak egymásra. 

Azonban a házasságuk végét a sorozatos megcsalások és a folyamatos kísértések okozták, ami végül elvezetett a váláshoz.

Hirdetés

A sorry! magazinnak adott interjúban Zalatnay Sarolta (Cini) őszintén mesélt arról, hogyan ismerkedtek meg és mi történt kapcsolatuk alatt, ami végül a házasságuk felbomlásához vezetett. Több mint negyven évvel ezelőtt találkozott először Révész Sándorral, aki akkor még csak a pályája elején járt. A Generál együttes tagjaként lépett fel, míg Zalatnay már elismert énekesnő volt.

Cini visszaemlékezett az első találkozásukra, amikor nem éppen a legjobb benyomást keltett benne a későbbi férje. „Eleinte nagyon utáltam őt!” – kezdte az énekesnő. Bár Sándor jóképű volt, Zalatnay idegesítette, hogy mennyire önteltnek tűnt. Az egyik közös fellépés előtt össze is vesztek, mert Zalatnay a kutyáját is magával vitte, ami nem tetszett Sándornak. Azonban ez a kezdeti ellenszenv hamar barátsággá, majd szerelemmé változott, amikor egy fellépés után együtt utaztak haza, és egy szomorú esemény közben közelebb kerültek egymáshoz.

Eleinte nagyon utáltam őt! Tény, hogy nagyon jóképű volt, de idegesített, hogy mennyire öntelt. Az egyik koncert előtt jól össze is vesztünk, mert közös öltözőnk volt, és velem volt a kutyám is, ami nem tetszett neki. Én viszont közöltem vele, ha kirakja a kutyát, nem állok színpadra – kezdte az emlékezést az énekesnő, majd elárulta, hogy akkor kezdődött minden, amikor fellépés után együtt indultak haza, és s sötétben véletlenül elütöttek egy őzet.

Hirdetés

Zalatnay Sarolta Fotó: Ringier/Kerék Ágnes

– Azonnali segítséget hívtunk, és amíg vártunk, együtt sírtunk az út szélén. Akkor szembesültem azzal, Sanyi valójában milyen érzékeny és jószívű fiú. Az állatot szerencsére meg tudták menteni, mi pedig onnantól kezdve elválaszthatatlanok voltunk. (...) A szüleink szó szerint belahajszoltak minket a házasságba. Több mint két éve voltunk már együtt, amikor elkezdtek piszkálni, mi pedig engedtünk egymásnak. 1974-ben volt az esküvő, én huszonhat voltam, Sanyi pedig szinte még gyerek, huszonegy éves. (...) Utána is jól megvoltunk, de Sanyit folyton körülvették a csajok, és hiába próbált, nem tudott ellenállni a kísértésnek. Én ezt nem bírtam elviselni, ezért viszonylag hamar eljutottunk oda, hogy elválunk – folytatja Cini, akik végül barátságban engedték el egymást.

Kapcsolódó cikkünk
Zalatnay Sarolta a top legszebb Magyar nők közé bekerült, és ITT tart már. Ahogy most kinéz, attól mindenki elájult: - Mutatjuk:

Zalatnay Sarolta a top legszebb Magyar nők közé bekerült, és ITT tart már. Ahogy most kinéz, attól mindenki elájult:...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés